301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
28 Haziran 2021 - Pazartesi 20:49 Bu haber 638 kez okundu
 
Muhtarlardan Vali Elban’a ziyaret
Muhtarlardan Vali Elban’a ziyaret
ADANA Haberi


Adana Vali Süleyman Elban, çeşitli mahallerin muhtarlarını makamında kabul etti. Muhtarlarla bir müddet sohbet eden Vali Elban; muhtarların mahalleleriyle ilgili ilettikleri hususları dinleyerek ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Muhtarlar ise kabulünden dolayı Vali Elban’a teşekkürlerini ilettiler.

 Adana Vali Süleyman Elban, çeşitli mahallerin muhtarlarını makamında kabul etti.

Seyhan ilçesi Barış Mahallesi Muhtarı Özkan Ökdem, Beşocak Mahalle Muhtarı Hasan Can, Emek Mahallesi Muhtarı Salih Yardım, Gazipaşa Mahalle Muhtarı Necati Kipçak; Yüreğir ilçesi Ptt Evleri Mahallesi Muhtarı Ali İnce, Kiremithane Mahalle Muhtarı Cuma Baskın; Sarıçam ilçesi Müminli Mahallesi Muhtarı Mehmet Koparan; Karaisalı ilçesi Bekirli Mahallesi Muhtarı Kerim Küçükyücel ile Emelcik Mahallesi Muhtarı Ömer Damaksız, Vali Süleyman Elban’ı makamında ziyaret etti.

Muhtarlarla bir müddet sohbet eden Vali Elban; muhtarların mahalleleriyle ilgili ilettikleri hususları dinleyerek ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Vali Elban, “Vatandaşlarımıza kamu hizmetinin sunulmasında muhtarlarımız köprü vazifesi görmektedir. İnsan odaklı hizmet anlayışımızda bizlere destek olarak önemli bir görevi yerine getiren tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. “ dedi.

Muhtarlar ise kabulünden dolayı Vali Elban’a teşekkürlerini ilettiler.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Muhtarlardan, Vali, Elban’a, ziyaret,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı