301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
27 Ocak 2024 - Cumartesi 15:52 Bu haber 241 kez okundu
 
MÜSİAD’dan Göktekin Yapı’ya nezaket ziyareti
MÜSİAD’dan Göktekin Yapı’ya nezaket ziyareti
EKONOMİ Haberi


MÜSİAD Adana Şubesi, farklı projeleri ve ulusal başarılarıyla şehre örnek olan MÜSİAD üyesi Göktekin Yapı’yı ziyaret etti.

MÜSİAD Adana Şube Başkanı Ömer Tekdemir, İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sektör kurulu yönetimiyle birlikte, Göktekin Yapı’yı ziyaret etti. Göktekin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Göktekin’in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaret, oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Gayrimenkul sektöründe özel projeleri, farklı vizyonu ve Adana’yı marka şehir yapma yolunda katkı sağlayan Göktekin Yapı, MÜSİAD Adana yönetimini ‘Deneyim Ofisi’nde ağırladı. Başkan Tekdemir ve İnşaat Sektör Kurulu Yönetimi, Göktekin Yapı’nın son dönemde elde ettiği ulusal başarılarla şehrin gururu olduğu için tebrik etti.

 

Sektörde 10. Yıl: Göktekin Yapı’nın Hikâyesi…

Göktekin Yapı, Adana’da yeni nesil markalı gayrimenkul projeleri inşa etmek üzere, 2013 yılında faaliyetlerine başladı. Kuruluşundan bugüne farklı bir felsefenin temsilcisi olmaya çalışan Göktekin Yapı, Kurucusu Serdar Göktekin’in de belirttiği gibi, işini sadece yapı üretmek olarak görmüyor. Şehirde iz bırakan yaşam alanları tasarlamak tanımını kullanıyor.

 

“KONFORU, HUZURU VE KEYFİ HAK EDİYORUZ”

Bir Adana aşığı olan Serdar Göktekin, sektörde 10. yılını geride bırakan Göktekin Yapı’nın misyonunu şöyle açıklıyor: “Bizim bir sorumluluğumuz var… Ömrü bizden uzun yapılar inşa etmeliyiz. Konut üretirken bulunduğumuz kentin dokusuyla uyumlu, insan ve çevre ilişkisini gözeten projeler geliştirmeliyiz. Biz Adana’mızın doğru gelişiminden sorumluyuz. Biz, insan yaşamını daha konforlu, huzurlu ve keyifli hale getirmekten sorumluyuz.”

 

MÜSİAD, GÖKTEKİN YAPI’YI TEBRİK ETTİ

Adana’ya vizyon katan ve şehrin gelişimine katkı koyan tüm şirketleri yakından takip eden MÜSİAD Adana Şube Başkanı Ömer Tekdemir, Mustafa Ağıt  (Ağıt Hafriyat), Hüseyin Karatoprak (Karatoprak İnşaat ve Reklam), Zekeriye Yıldızoğlu (Forbi Gayrimenkul), Bilal Saltık (Lider Pen), Kübra Şahin (Arkitek Mimarlık) ve MÜSİAD müdürü Tarık Harmancı ile birlikte Göktekin Yapı’yı ziyaret etti. Şirketin Deneyim Ofisi’ni gezen ve yeni projeleri hakkında bilgi alan heyet, Göktekin Yapı’yı hem 10. yılını, hem de 2023 senesinde ulusal çapta ulaştığı başarılarından dolayı tebrik etti.

 

ÇIĞIR AÇAN ESER; GÖKTEKİN Q1 VE TÜRKİYE’NİN EN İYİ OFİS PROJESİ S1

Göktekin Yapı 2023 yılı sonunda sadece Adana’nın değil, Türkiye’nin en lüks yaşam alanlarından biri olan Q1’in lansmanını gerçekleştirdi. Yeni Adana Müzesi’nde düzenlenen lansman, şehrin önde gelen simalarını bir araya getirdi.

 

Göktekin Yapı’nın dünyaca ünlü mimar Emre Arolat imzası taşıyan iş merkezi projesi S1 ise, ülkenin en prestijli gayrimenkul ödülleri olan Sign of The City tarafından Türkiye’nin en iyi ofis projesi seçildi.

 

Göktekin Yapı Q1’in Örnek Dairesi’ni de içeren Deneyim Ofisi’nde sadece müşteri adaylarını değil, Türkiye’nin dört bir yanından gelen protokolü, mimarları, tasarımcıları ve özel misafirleri ağırlıyor. Her faaliyeti ile Adana markasının imajına katkı sağlamayı sürdürüyor.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: MÜSİAD’dan, Göktekin, Yapı’ya, nezaket, ziyareti,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı