301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
29 Temmuz 2021 - Perşembe 19:30 Bu haber 526 kez okundu
 
Nacar; "Daha sağlıklı bir gelecek için aşı şart” dedi.
Nacar; "Daha sağlıklı bir gelecek için aşı şart” dedi.
SAĞLIK Haberi


Adana İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Halil Nacar, Covid–19 tehlikesinin henüz geçmediğini belirterek, aşı yapılmasının toplum sağlığı açısından büyük önem taşıdığını söyledi. Nacar, “Hiç ayrımsız herkes mutlaka aşısını yaptırmalı. Daha sağlıklı bir gelecek için aşı şart” dedi.

 

Nacar,  Covid-19 sürecinde vaka sayısının artmaya başlamadan aşılamanın tamamlanması gerektiğini ifade ederek, “Biz normalleşmeye fazla alıştık, maske, mesafe ve temizlik konusuna hassasiyet göstermeliyiz. Şu anda mevcut aşılama sayımız olmasa durum çok daha vahim olabilirdi” ifadelerini kullandı.

 

Özellikle öğrencilerin aşılarını mutlaka yaptırmaları gerektiğine dikkat çeken Nacar, şöyle devam etti: “Bu şehre 30-40 bin öğrenci gelecek iki doz aşılarını yaptırmalı gençlerimiz, bulaş riskini mümkün olduğunca en aza indirmek ve sevdiklerimizin sağlığını korumak adına herkes lütfen aşısını yaptırsın.”

 

Nacar, aşı yaptırmamanın ölümle sonuçlanabilecek yüksek risk taşıdığını hatırlatarak, “Toplu taşımalarda maske takılsın, mesafelere dikkat edilsin, kalabalıklarda bir araya gelinmesin. Delta varyantı ile bulaş riski daha da arttı. Günlük 50-60 bin aşı yapabilecek kapasiteye sahibiz.” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Nacar;, "Daha, sağlıklı, bir, gelecek, için, aşı, şart”, dedi.,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı