301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
13 Eylül 2024 - Cuma 21:42 Bu haber 127 kez okundu
 
NACİ GÖRÜR ADANA'YI UYARDI
NACİ GÖRÜR ADANA'YI UYARDI
AKTUALİTE Haberi


Deprem Uzmanı Prof.Dr. Naci Görür Anadolu fay hatlarının Adana'ya da uzundığını, Adanalıları uyardı.

Prof. Dr. Naci Görür, 6 Şubat depremlerinin vurduğu şehirler arasında yer alan Adana'daki tehlikeye dikkat çekti. Görür, "Adana'da biraz dikkatli olmak gerekiyor. Orayı bekliyoruz çünkü orada Doğu Anadolu fayının kolları var. Oraya enerji transfer edilmiş olabilir, onlardan biri tetiklenmiş olabilir ve deprem üretebilir. Adana'da dikkatli olmak lazım." dedi.

Adana'nın deprem açısından tehlikeli şehirler arasında yer aldığını söyleyen Prof. Dr. Naci Görür, " Adana'da biraz dikkatli olmak gerekiyor. Orayı bekliyoruz çünkü orada Doğu Anadolu fayının kolları var. Oraya enerji transfer edilmiş olabilir, onlardan biri tetiklenmiş olabilir ve deprem üretebilir. Adana'da dikkatli olmak lazım." ifadelerini kullandı.

"ADANA'DA DİKKATLİ OLMAK LAZIM"
Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür'den endişelendiren bir açıklama geldi. 6 Şubat 2023'te meydana gelen, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Adana için korkutan bir uyarı yaptı. Adana'daki deprem riskine dikkat çeken Görür, "Adana'da biraz dikkatli olmak gerekiyor. Orayı bekliyoruz çünkü orada Doğu Anadolu fayının kolları var. Oraya enerji transfer edilmiş olabilir, onlardan biri tetiklenmiş olabilir ve deprem üretebilir. Adana'da dikkatli olmak lazım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: NACİ, GÖRÜR, ADANA'YI, UYARDI,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı