301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
02 Temmuz 2021 - Cuma 20:32 Bu haber 709 kez okundu
 
O SES TÜRKİYE’DE, ŞARKISIYLA TÜRKİYE’Yİ SALLAMIŞTI!!!
O SES TÜRKİYE’DE, ŞARKISIYLA TÜRKİYE’Yİ SALLAMIŞTI!!!
MAGAZİN Haberi


Acun Medya’nın düzenlediği O Ses Türkiye yarışmasına katılan Azeri asıllı Tuğçe Gendigelen ‘Çık Çıka’ şarkısıyla 4 juriyi döndürmüş, istek üzerine ikinci defa seslendirmişti.  Dansı, şarkısı ile Türkiye’yenin kalbine taht kuran  sanatçı Tuğçe Gendigelen, geçtiğimiz gün Fashion Breeze organizasyonu Adana’da Sheraton otelde düzenlenen defilede şahane p performansıyla yine göz doldurdu. Şarkısıyla konukları coşturan Gendigelen, önümüzdeki günlerde single hazırlıklarıyla oldukça yoğun.

 

Türkiye Tuğçe Gendigelen’i O Ses Türkiye’de ki sesi ve sahne performansı ile tanınmıştı. O ses Türkiye yarışmasına katılan Tuğçe Gendigelen seslendirdiği ‘Çık Çıka’ isimli şarkısıyla hem jürileri hemde ekran başındakileri müthiş şarkısıyla şaşkına çevirmişti.

2017 yılında ise ‘Bu Benim Tarzım’ isimli single çalışması ile musiki severlerin karşısına çıkan Tuğçe Gendigelen geçtiğimiz gün Fashion Breeze organizasyonu tarafından Sheraton otelde düzenlenen defilede şahane  performansıyla yine göz doldurdu.

Gendigelen bir asker kızı, babasının görevi nedeniyle Konya’da dünyaya gelmiş. Aslında kendisi Azerbeycanlı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü 'nden mezun olmuş. 7 yaşından bu yana musiki ile uğraşıyor, Arapça ve İngilizce bilmektedir. Kendisine ait birçok dillerde şarkı söyleyebiliyor. Hem sahne alıyor hemde öğretmenliğe devam ediyor.

Nardis Jazz Voıces yarışmasında Türkiye’de ilk 10’a girdi ve ayrıca Eskişehir’in en iyi çıkış yapan kadın sanatçı ödülünü ald

Sosyal medyayı etkin kullanıyor ve birçok kez trend topic olup, gündemde kalmasıyla da biliniyor.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: O, SES, TÜRKİYE’DE,, ŞARKISIYLA, TÜRKİYE’Yİ, SALLAMIŞTI!!!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı