301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
27 Kasım 2021 - Cumartesi 21:56 Bu haber 246 kez okundu
 
Öğrenciler istedi, başkan saatler içinde çocuklar için ekipleri seferber etti
Öğrenciler istedi, başkan saatler içinde çocuklar için ekipleri seferber etti
GÜNDEM Haberi


Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan Kozan ilçe merkezine 75 kilometre uzaklıkta olan Kapıkaya mahallesini ziyareti sırasında öğrencilerin oyun guruplarının bozuk ve kırılmış olduğunu söylemleri üzerine Başkan Özgan, çocuklar için talebini çocukların mutlu ve sağlıklı parklarda oynaması için saatler içinde onararak köy muhtarına teslim etti.

Kozan’ın en uzak kırsal mahallesinden olan Kapıkaya mahallesinde vatandaşlar ve öğrenciler ile bir araya gelen Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan kırsal mahallerdeki eksiklikleri yerinde tespit ederek vatandaşların taleplerini dinledi.

Kapıkaya ilkokulunun parkında bulunan salıncak ve tahterevallinin kırık olduğunu ve çocuklarının oyun alanın sağlıklı bir şekilde aktarması üzerine Belediye Başkanı Kazım Özgan sorunu saatler içinde çözerek kameralar önünde sözünü yerine getirdi. Kozan Belediye Park bahçe ekiplerine talimat vererek ilçenin kırsal mahallerinde kış önce vatandaşların eksikliklerin giderilmesi için yoğun bir çalışma yapıldığını kaydetti.

Kapıkaya mahalle Muhtarı Benan Oğul Kozan belediye başkanı Kazım Özgan’a verdiği sözü tuttuğu için teşekkür etti.

Kapıkaya İlkokul öğrencileri köydeki oyuncaklar kırık olduğu için parkta oynayamadıklarını ifade ederek oyuncakların tamiratı için Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’a teşekkür ettiler.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , Öğrenciler, istedi,, başkan, saatler, içinde, çocuklar, için, ekipleri, seferber, etti,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı