301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
01 Mayıs 2022 - Pazar 23:16 Bu haber 244 kez okundu
 
Ömer Çelik: Cumhurbaşkanı Cumhur İttifakı’ndan olacak
Ömer Çelik: Cumhurbaşkanı Cumhur İttifakı’ndan olacak
SİYASET Haberi


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Hep beraber söylüyoruz, bir sonraki Cumhurbaşkanı milletimizin desteğiyle Recep Tayyip Erdoğan olacak” dedi.

İşte Adana burada. İşte cumhurbaşkanımızla birlikte yol yürüyenlerin çocukları, torunları burada. Hep beraber söylüyoruz; ‘Bir sonraki cumhurbaşkanı, Recep Tayip Erdoğan olacak” dedi.

AK Parti Adana İl Başkanlığı tarafından, ‘Ramazan Ayı’ nedeniyle Merkez Park’ta yaklaşık 10 bin kişinin katılımıyla bir iftar programı düzenledi. Etkinliğe; AK Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu da katıldı. AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve her iki partinin belediye başkanlarıyla birlikte sahnede halkı selamladı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA KATILDI

Adana Merkez Park’ta düzenlenen iftar programına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da canlı yayında katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği etkinlikteki konuşması, Adana’da da Merkez Park’ta kurulan sahnedeki dev ekrana yansıtılarak, programa katılanlara dinlettirildi; alanda Erdoğan’a tezahüratlarla destek verildi. 

Etkinlikte konuşan AK Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, “Geçen gün demişler ki; ‘Bir sonraki cumhurbaşkanı, Millet İttifakı’ndan olacak’. Biz de diyoruz ki; ‘Bir sonraki cumhurbaşkanı, Recep Tayyip Erdoğan olacak’. İşte Adana burada. İşte cumhurbaşkanımızla birlikte yol yürüyenlerin çocukları, torunları burada. Hep beraber söylüyoruz; ‘Bir sonraki cumhurbaşkanı, Recep Tayip Erdoğan olacak” dedi.

İŞTE ADANA; İŞTE AK PARTİ

Sahneden inip, halkın arasına karışarak, üzerine çıktığı sandalye üzerinden konuşmasını sürdüren Çelik,  “Adana, sonuna kadar Cumhurbaşkanımızın arkasındadır. Adana, nereye giderse gitsin; hangi yolu yürürse yürüsün; önüne hangi tuzak kurulursa kurulsun, Cumhurbaşkanımızın arkasındadır. Buradan bir kez daha sesleniyoruz; işte Adana, işte AK Parti, işte Cumhur İttifakı” ifadesini kullandı. 

HAYATA DOKUNAN ÇALIŞMALAR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu da; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde; AK Parti kadroları olarak, önlerine konulan tüm engelleri aşıp, 20 yıldan bu yana insanların hayatlarına dokunan çalışmalar yaptıklarına dikkat çekti. Sarıeroğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı da eleştirip, göreve geldiğinden bu yana hiçbir proje üretmemekle suçladı.

SARIEROĞLU; KAPI KAPI GEZECEĞİZ

Sarıeroğlu, “Cumhurbaşkanımızı Allah başımızdan eksik etmesin. Önümüzde 2023 ve ardından da 2024 seçimleri var. Hem Adana’da, hem de 81 ilimizde kapı kapı gezip, gece-gündüz demeden var gücümüzle çalışarak; 2023 yılında aziz milletimizin desteğiyle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı, yeniden ülkemizin seçilmiş cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz” yorumunu yaptı.

MİLLET CEVABI VERECEK

Sarıeroğlu, “Milletimizin iradesine güveniyoruz. Girdiğimiz her sandıkta; Allah razı olsun vatandaşlarımızın feraseti, bizlere olan güveniyle gümbür gümbür; rekor sonuçlar alarak, milletimize 20 yıldır hizmet ediyoruz. Ama bunu çekemeyenler var. Hala sindiremeyenler var. Zihniyeti karanlık olanlar var. Onlara en büyük cevabı, yine hemşerilerimiz ve milletimiz verecek” diye konuştu.

BİR ZAT

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel için; ‘bir zat’ ifadesini kullanan Julide Sarıeroğlu, “Özgür Özel, haddini aşarak bu ülkenin seçilmiş cumhurbaşkanına; Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’na büyük bir hakaret ve tehditte bulundu. Tehdit edemezsiniz. Biz sizi çok iyi tanıyoruz. Sizin zihniyetini çok iyi biliyoruz. Bu ülkede hukuk var; yasalar var; bağımsız mahkemeler var. Onların verdiği karara saygı duymak zorundasınız. Milletin iradesiyle seçilmiş cumhurbaşkanına saygı duymak zorundasınız” dedi.

TÜRKİYE’YE SAYGISIZLIK

Sarıeroğlu, konuşmasını da şöyle sürdürdü; “Cumhurbaşkanına saygısızlık, bu ülkeye; Türkiye’ye saygısızlıktır, milletin iradesine saygısızlıktır. Millet iradesine saygısızlık yaptırmayız. Konuyla ilgili gerekli hukuki süreci, Sayın Cumhurbaşkanımız başlattı ama biz inanıyoruz ki, milletin iradesine tahammül edemeyenlerin, millet iradesine saygı göstermeyenlere aziz milletimiz, 2023 yılında en büyük cevabı verecek ve iradesine de bir kez daha sahip çıkacak.”

YALANLARLA ALGIYLA…

Jülide Sarıeroğlu, “Kar yağar, ortada yoklardır; balıkçıda yemek peşindedirler. Adana’da da gördük; yangın olur, piyasada yokturlar ama iş algıya geldiğinde; iş şov yapmaya geldiğinde; reklam panolarında reklam yapmaya geldiğinde bu konuda çok mahirdirler. Hizmet etmeyi bilmezler, vatandaşın iradesine saygı göstermezler ama yalanla algıyla milletin kafasını karıştırma konusunda ellerinden geleni yaparlar. Bu millet bunu çok iyi görüyor. Gerekli cevabı da inşallah hem 2023, hem de 2024’de aziz milletimiz verecektir” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Ömer, Çelik:, Cumhurbaşkanı, Cumhur, İttifakı’ndan, olacak,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı