301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
24 Nisan 2022 - Pazar 15:17 Bu haber 219 kez okundu
 
Parlamenterler buluşuyor
Parlamenterler buluşuyor
SİYASET Haberi


ADANA – Türkiye Parlamenterler Birliği Adana Şubesi üyeleri, Adana ve Türkiye’nin sosyal ve ekonomik gelişimi için birliğe, beraberliğe, ortak çalışma stratejisine olan inancını sürdürüyor.

CHP 23. Dönem Adana milletvekili, İktisatçı-Ekonomist Hulusi Güvel’in davetiyle iftar yemeğinde bir araya gelen parlamenterler, fikir alış verişinde bulundu.

Türkiye’nin içinde bulunduğu durumun ortak zemin üzerinde oluşturulacak platformlarla ortaya konulup, bilinen sorunlara karşı akılcı çözüm önerileri geliştirmenin fayda sağlayacağını kaydeden Hulusi Güvel, “Bölgesine ve ülkesine hizmet etmiş milletvekilleri olarak halkımızın daha huzurlu, sağlıklı ve refah düzeyi yükselmiş bir Türkiye’de yaşaması en büyük dileğimizdir” dedi.

Milletvekili arkadaşlarıyla zaman zaman bir araya gelerek toplantılar, konferanslar düzenlediklerini, görüş alışverişinde bulunduklarını kaydeden, bugüne kadar görev yapmış tüm milletvekillerini Parlamenterler Birliği çatısı altında buluşmaya çağıran Hulusi Güvel, “Adanamızın ve ülkemizin ihtiyaç duyduğu her anda hiçbir beklentimiz olmadan göreve hazırız” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Parlamenterler, buluşuyor,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı