301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
22 Haziran 2021 - Salı 21:28 Bu haber 453 kez okundu
 
POLİS İNTİHARLARINDA ÜRKÜTEN ARTIŞ ARAŞTIRILMALI.!
POLİS İNTİHARLARINDA ÜRKÜTEN ARTIŞ ARAŞTIRILMALI.!
SİYASET Haberi


Adana Milletvekili İsmail Koncuk, açık kaynaklarca ifade edilen “son 25 günde 15 polisin intihar” ettiğine dair iddiaları Meclis gündemine taşıdığına dair açıklamalarda bulundu. 2021 yılının ilk günlerinden bu yana intihar eden 40 polisimizin olduğu ifadeleri iddialar arasında yer almaktadır.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını isteyerek verdiği soru önergesinde; polis intiharlarının son dönemde oldukça arttığını, sadece “son bir ayda 15 polisin” kendi yaşamına son verdiğinin doğru olup olmadığını sordu.

Koncuk, “Emniyet Genel Müdürlüğü’nün kanunlarla, hukukla yönetilen bir teşkilat olduğunu iddia ediyorsanız, mobbing kaynaklı olduğu iddia edilen intiharların neden önüne geçemediniz ve intiharları önlemek için neden önlem almadınız.” dedi.

Adana Milletvekili İsmail Koncuk, “Bu intiharların polislerimizin ağır çalışma şartları ile arttığı bilinmektedir, bu sebeple polislerimizin izin vb. özlük haklarında yeni düzenlemeler yapılması ivedilik arz etmektedir.” diyerek sözlerine son verdi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: POLİS, İNTİHARLARINDA, ÜRKÜTEN, ARTIŞ, ARAŞTIRILMALI.!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı