301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
04 Nisan 2021 - Pazar 16:07 Bu haber 1009 kez okundu
 
Portakal Çiçeği Karnavalı kente renk katıyor
Portakal Çiçeği Karnavalı kente renk katıyor
ADANA Haberi


Karnavalda portakallı lezzetler. Aşçılar ve pastacılardan portakallı stant. Ton balıklı portakallı makarna karnavalı şenlendirdi

ADANA - Bu yıl 9.su düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı, pandemi gölgesinde dijital ortamda ve misafirsiz olarak sadece stant açan firma  ve yarışmacıların katılımı ile Adana Grand Sheraton Oteli bahçesinde gerçekleştirildi.
Karnavalda Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu (TAŞPAKON) ve Akdeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu’nu (AKAPAFED) temsilen Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği (ADAPADER) stand açtı. Bu  kapsamda yarışma jürisi ve ADAPADER Üyesi Mehmet Şahin Olgun da sıcak yemek kategorisinde yarışmacı olarak yer aldı.
“TON BALIKLI PORTAKALLI MAKARNA”
ADAPADER Standı, SA-SU’nun sponsorluğunda Başkan Derviş Göçmen’in hazırladığı ‘Ton Balıklı Portakallı Makarna’ çeşitleri ile süslenirken, ADAPADER Akdeniz Kadın kolları Başkanı Nesrin Aslan ‘Ekşi Mayalı Portakallı Ekmek Çeşitleri’, Bilal Serttaş, ‘Portakallı Dalak Dolması’, Aylin Sönmez, ‘Portakallı Revani’, Şerife Karakuş, ‘Portakallı Kömbe’, Bilcan Varkal  ise ‘Medovik Pasta’ çeşidiyle dikkat çekti. ADAPADER Adana Kadın Kolları Başkanı Şermin Daş ise ‘Ton balıklı  Portakallı Makarna ve Portakal Soslu Antep Fıstıklı Midye Baklava’ ile standdaki yerini alırken Hatice Göncü de ‘Sebzeli Pirinç Pilavı’ ile sunum yaptı.
BAŞKAN GÖÇMEN TEŞEKKÜR ETTİ
ADAPADER Basın Yayın Organizasyon sorumlusu Mehmet Akif Sipahi, Onursal Başkan ve Duayen Şef Ali Şemi, Eğitmen Şef Raziye Kısacık İnce, Şef  Fahri Ergin, Şef Musa Güvençli de karnaval standındaki yerini aldı. Portakal Çiçeği Karnavalı’nın önemine değinen ADAPADER Başkanı Derviş Göçmen, her organizasyonda olduğu gibi burada da konfederasyon, federasyon ve derneği en güzel şekilde temsil ettiklerini vurguladı.
Göçmen, karnavalın düzenlenmesinde emeği geçen başta Adana Valisi Süleyman Elban olmak üzere, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Atila Menevşe, Çukurova Turistik Otelciler Birlığı Başkanı Tayyar Zaimoğlu ve mekan konusunda ev sahipliği yapan Adana Grand Sheraton Oteli yönetimine teşekkür etti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Portakal, Çiçeği, Karnavalı, kente, renk, katıyor,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı