301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
20 Ekim 2024 - Pazar 22:34 Bu haber 80 kez okundu
 
POZANTI ÇİLEĞİNE YOĞUN İLGİ
POZANTI ÇİLEĞİNE YOĞUN İLGİ
KÜLTÜR SANAT Haberi


LEZZET FESTİVALİ'İNDE POZANTI STANDI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, belediye standını ziyaret eden misafirlere kapış kapış satılan Pozantı Çileğini elleriyle ikram etti.

Adana Valiliğinin ev sahipliğinde "Kökleriyle Adana" temasıyla düzenlenen "8. Uluslararası Adana Lezzet Festivalinde" Pozantı Belediyesi'nin organik lezzetlerinin bulunduğu stant büyük ilgi gördü

POZANTI ÇİLEĞİ KAPIŞ KAPIŞ

Pozantı Belediyesi'nin açtığı stantta özellikle 1400 rakımda yetişen doğal ve aroması yoğun Pozantı Çileği kapış kapış satılırken, organik ürünler olan bal, cevizli pekmez sucuğu, elma, tarhana, köy domatesinin yanında Belediye işletmesindeki Sebze-Meyve Kurutma Merkezinde üretilen meyve reçelleri, kurutma ürünleri ve üzüm pekmezi festivale katılanların yoğun ilgisine sebep oldu.

Belediye standını eşi Ayşe Avan ile birlikte ziyaret eden Belediye Başkanı Ali Avan, standı ziyaret eden misafirlere elleriyle Pozantı Çileğinden ikram etti.

ZİYARETÇİLERİ POZANTI LEZZETLERİYLE BULUŞTURUYORUZ

Tüm hemşehrilerini Lezzet Festivaline davet eden Başkan Ali Avan, "Belemedik Tabiat Parkında Pozantı Belediyemiz olarak vermiş olduğumuz kahvaltı programının ardından şimdi de festival alanındaki standımızdayız. Pozantı'mızın ve belediyemiz işletmesindeki sebze meyve kurutma merkezimizin organik ürünlerini festivale gelen ziyaretçilere buluşturuyoruz. Tüm hemşehrilerimizi Lezzet Festivaline ve Pozantı Belediyesi standımıza bekliyoruz." Dedi.

Standı Pozantı Kaymakamı Ekrem Güdek, Karaisalı Kaymakamı Eda Sel Güdek, Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel, Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen, Pozantı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Abdulkadir Olguner ve birçok siyasi parti temsilcileri ziyaret etti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: POZANTI, ÇİLEĞİNE, YOĞUN, İLGİ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı