301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
19 Ekim 2021 - Salı 22:14 Bu haber 368 kez okundu
 
Pozantı Belediyespor’da Kadroyu Güçlendirme Atağı
Pozantı Belediyespor’da Kadroyu Güçlendirme Atağı
SPOR Haberi


Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) Adana’yı temsil eden Pozantı Belediyespor yaptığı 4 yeni transferle kadrosunu daha da güçlendirdi.

Pozantı Belediyespor’un Onursal Başkanı Mustafa Çay, takımla yakından ilgilenerek 2021-2022 yılında şampiyon olmak için büyük çaba sarf ediyor.

Onursal Başkan Mustafa Çay, yeni transfer edilen futbolcularla kadroyu daha da güçlendirdiklerini söyleyerek, “TFF 2. Lig takımı Kırşehir Belediyespor’dan Santrafor Kazım Çelik, Adana 1954 Spor Kulübü’nden orta saha oyuncusu Erdeniz Celal İpek, İstanbul Tepecikspor’dan orta saha oyuncusu Çağrı Kolca, Ağrı Doğubeyazıtspor’dan orta saha oyuncusu Ulaş Taş ile anlaşma yaptık” dedi.

 

“ŞAMPİYONLUK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Pozantı Belediyespor Teknik Direktörlerinden Ersoy Tokmak, ligin ilk maçını deplasmanda Silifke Belediyespor ile yapacaklarını belirterek, “Takımımız, deneyimli antrenörlerimiz nezaretinde Pozantı ilçe stadında çalışmalarını gece-gündüz sürdürüyor. Teknik ekibinden, kulüp başkanına ve onursal başkanımız Mustafa Çay’a kadar Pozantı Belediyespor’un şampiyon olması için elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Pozantı, Belediyespor’da, Kadroyu, Güçlendirme, Atağı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı