301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
25 Mayıs 2021 - Salı 18:35 Bu haber 316 kez okundu
 
Pozantı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılı kutlandı
Pozantı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılı kutlandı
GÜNDEM Haberi


Adana’nın Pozantı ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü, yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle sınırlı sayıdaki davetliler ile sade bir törenle kutlandı.

Tören Pozantı Kaymakamı Emrah Akduman ve Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Pozantı İlçe Şehitliği ziyaret edildi.

Ziyarette Kaymakam Emrah Akduman ve Belediye Başkanı Mustafa Çay tarafından şehitlik anıtına birer buket çiçek bırakıldı. İlçe Müftüsü Ömer Ünverdi tarafından okunan duanın ardından son etkinlik olan Belemedik Tabiat Parkı içerisinde bulunan Şehit Kasım Hoca Efendinin anıt mezarı ziyaret edilerek burada da yapılan duanın ardından kutlama programı son buldu.

Pozantı ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü törenine, CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, Cumhuriyet Savcısı İsmail Şivka’da katıldı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Pozantı’nın, düşman, işgalinden, kurtuluşunun, 101., yılı, kutlandı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı