301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
13 Temmuz 2024 - Cumartesi 23:35 Bu haber 743 kez okundu
 
Recep Tayyip Erdoğan'a Açık Mektup!
Recep Tayyip Erdoğan'a Açık Mektup!
AKTUALİTE Haberi


HERKESE AÇIK MEKTUP

Sayın Cumhurbaşkanım beni hayal kırıklığına uğrattınız. 1994 yılından beri size hep destek oldum. Hayvanları öldürün diye değil, çözümün bir parçası olun, özgürlükleri getirin, adaletli olun, kimsesizlerin kimsesi olun diye hep dualarımda vardınız. Bütün Adana şahit size nasıl destek verdimi iyi bilirler. Ben sizin kayıtlara geçmeyen, ama Adana'da parti kurucularındanım. Herkes sizden kaçarken, ben size koşarak geldim. Bütün tepkileri üzerime çektim. Ak Partiliyim diye kapılardan kovuldum. Ben ekonomik olarak çökerken, siz zirvelere çıktınız. Yıllarca Numan Kurtulmuş'a, Mehmet Özhaseki'ye, Bülent Arınç'a, jülide Sarıeroğlu'na, Fatma Güldemet Sarı'ya, en son Özlem Zengin'e projemi sundum.

Bütün milletvekilleriniz çok iyi bilir sokak canları için nasıl mücadele ettiğimi. Bütün belediyeler elinizde idi. O zamanlar kısırlaştırmaya başlasaydınız. Bu kanlı yasayı çıkarmazdınız.

Ömer Çelik'e bu sorunu ben çözerim dedim.

Nedense semimi hiç duyuramadım. Ak Parti'nin en kötü günlerinde yanında oldum, bir partili gibi sokak sokak dolaştım, insanlardan size oy istedim. 15 Temmuz gecesi dışarıya fırladım, size destek oldum. Kanıtları sosyal medyamda var. Peki şimdi size hakkımı nasıl helal edecem. Oldu mu yani... 

Siz bu değildiniz Reis!!!

Sizinle 1996 yılında Adana’da Refah Partisi’nde tanışmış, beni İstanbul’a davet etmiştiniz. Yıllarca size Doruk gazetesi gönderdim.

Size mektuplar yazdım bilirsiniz, bir keresinde kardeşiniz Mustafa Erdoğan yıl 2003 selamınızı iletip teşekkür etti. Sonra her Adana’ya geldiğinizde yanınıza geldim.

Bizim gibi insanları yeniden kazanmak istiyorsan, her şey bir yana bu kanlı yasayı geri çek! Saygılarımı arz ederim.

FATOŞ TEKBAŞ

Gazeteci ve araştırmacı yazar

Not: Dün bu kısa mektubu twittir hesabında paylaştık,

Allah'ın işine bakın, ötenazi düşünülen bu canlar, İki adı var, Paşa ve Boncuk...

Ben 40 gündür parka gitmiyorduml.

İki gün önce besleme yaptım, yaralı olduğunu da bilmiyordum.

Bugün kapıma gelmiş, belki bin kapıyı geçti geldi. burada bir yakınım var diye. Onur duydum, gurur duydum. kapıma gelmiş, aldım, karnını doyufrdum, şu an bahçemde uyuyor. Yarın arkadaş onun boynuna pansuman yapacak. bahçemde şu an 7 kedi var... evin içinde şu an 2 köpeğim.

Bu bir köpek diye bakabilirsiniz, ama benim evimi nereden biliyor? nasıl hatırlıyor, günler sonra nasıl geliyor. Elbette ben besleme yaparken eve kadar beni getirmişliği vardı. 

Kimseye bir zararımız yok. Olmadı da.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Recep, Tayyip, Erdoğan'a, Açık, Mektup!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı