301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
17 Şubat 2021 - Çarşamba 13:20 Bu haber 1291 kez okundu
 
Sabah Çorbası Deveciler ’den,
Sabah Çorbası Deveciler ’den,
AKTUALİTE Haberi


Adana Devecileri halkın ve öğrencilerin yoğun olduğu baraj yolunda sabahları sıcak çorba-ekmek dağıtımıyla vatandaşın zamandan, öğrencinin de bütçesinden tasarruf etmesini sağlıyor.

 

Başkan Faruk İncesoy "Bu zor ve soğuk günlerde halkımıza bağımızı her alanda güçlendireceğiz" dedi

Adana Devecileri ve Her Dem Restoran Hakan TANGİZ’in katkılarıyla, başlatılan çorba dağıtımında Her Dem restoran Hakan TANGİZ; “sabah saatlerinde işine veya okuluna yetişmek isteyen halka ücretsiz sıcak çorba ikramında bulunuyor. Özellikle öğrencilerin yoğun olduğu Baraj yolunda sıcak çorba ve ekmek dağıtımı yapılarak, öğrencilerin bütçesine "sabah kahvaltısı" desteği vermiş olacağız” dedi

Adana Devecilerinin ücretsiz çorba dağıtım uygulaması Baraj yolu Burger Kıng arasında Her Dem restoranda Sabahın erken saatlerinde işine veya okuluna yetişmeye çalışan yurttaşlar, devecilerin ikramı çorbalarla kahvaltılarını yapıyor. Hafta içi her sabah 07.00 ile 10.30 saatleri arasında gerçekleşen çorba - ekmek ikramları düzenli olarak 2 ay boyunca devam edecek.

 

HALKTA, ÖĞRENCİLER DE UYGULAMADAN MEMNUN

Sabah çorba ikramı uygulaması vatandaşlardan özellikle de öğrencilerden büyük destek görüyor. Kahvaltı yapmadan evden çıkarak işe yetişmeye çalışan vatandaş ücretsiz çorba dağıtımından yararlanarak zamandan tasarruf ediyor. Öğrenciler ise kahvaltısını sıcak çorba ikramından yaparak kahvaltıya ödeyeceği paradan tasarruf sağlıyor. Her Dem Restoran Hakan Tangiz’de "Kısıtlı bir bütçe ile eğitimlerini sürdürmek zorunda kalan üniversite öğrencilerimize elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Üniversite öğrencilerinin yoğun olduğu bölgede sabahları çorba dağıtarak, onların bütçelerine küçükte olsa katkı sunmuş oluyoruz. Onlar bizim aydınlık yarınlarımız. Eğitimlerine yapabileceğimiz her katkı değerli" diye konuştu.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Sabah, Çorbası, Deveciler, ’den,,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı