301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
12 Eylül 2024 - Perşembe 00:35 Bu haber 223 kez okundu
 
Saç bitleri nasıl tedavi edilir?
Saç bitleri nasıl tedavi edilir?
SAĞLIK Haberi


Okulların açılmasıyla daha hızlı yayılan saç bitleri nasıl tedavi edilir?

Bit sorununa sağlıklı çözüm: Bitrin 

Okullar ve kalabalık ortamlarda daha kolay çoğalan bitler; tarak, şapka gibi kişisel eşyalar aracılığıyla bulaşabilirler. Klasik bit ilaçlarının aksine kuru saça kolaylıkla uygulanabilen, yıkama gerektirmeyen ve deriden emilmeyen Bitrin; kokusuz, renksiz ve cilt dostu formülüyle bit sorununa sağlıklı bir çözüm sunuyor. Pratik sprey başlığıyla tek uygulamada bitleri ve sirkeleri imha eden Bitrin, iki gün boyunca koruma sağlıyor. 

Saç biti insan saçında üreyen ve yaşayan çok küçük, kanatsız, kan emerek beslenen böceklerin neden olduğu, özellikle ensede kaşıntı şikâyeti ile görülen bir paraziter deri hastalığıdır. Okul gibi kalabalık ortamlar bitlerin hızla çoğalmasına ve yayılmasına zemin hazırlasa da uygulanacak doğru çözümlerle saç bitinin tedavisi mümkündür.

Saç biti ve sirke tedavisinde yeni nesil çözüm

Bir bit ilacının en belirleyici özellikleri arasında; kokusuz, cilt dostu ve tedavi tekrarına ihtiyaç kalmayacak nitelikleri taşıması bulunmaktadır. Klasik bit ilaçlarının aksine kuru saça kolaylıkla uygulanabilen, yıkama gerektirmeyen ve deriden emilmeyen Bitrin, kokusuz, renksiz ve cilt dostudur. 

Astım hastaları, hamileler ve 6 aydan büyük bebeklerin güvenli bir şekilde kullanılabileceği Bitrin, yaralı deri üzerine de uygulanabilir. Böcek ilacı içermeyen Bitrin, toksik etki de göstermez. Sağlık Bakanlığı onaylı yeni nesil silikon bazlı Bitrin bit spreyini pratik başlığı sayesinde kullanmak oldukça kolaydır. 

Tek uygulamada bitleri ve sirkeleri imha eden sprey, iki gün boyunca koruma sağlar. Bitrin uygulamasından 2 saat sonra saç kuru bir görünüm alacağından rahatlıkla ev dışına, sosyal ortamlara da çıkılabilir.

Ena Farma hakkında: 

Bitkisel içerikli ürünlerini, Türk tıbbının hizmetine sunmak amacıyla 2009 yılında kurulan Ena Farma; tıbbi bitki içerikli ürünlerin ithalatı ve üretimiyle operasyonlarına başlamış; Pediatri, KBB, Dermatoloji ve Dahiliye alanlarındaki ürünlerle faaliyetlerine devam etmiştir. Sağlıklı halin korunmasını ve yaşam kalitesinin yükseltilmesini sağlayan ürünlerini tavsiye eden, tedavi konusunda uzman doktor ve eczacı ekibiyle faaliyetlerini sürdürmektedir.  Ena Farma, tıp ve eczacılık fakültesi akademisyenleriyle iş birliği yapmasının yanı sıra uluslararası markaların hammadde üreticileriyle birlikte de faaliyetler yürütürken, sektördeki son yenilikleri ve araştırmaları takip ederek, kurulduğu yıldan itibaren Türk tıbbına destek olmaktadır. 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Saç, bitleri, nasıl, tedavi, edilir?,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı