301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
09 Mayıs 2024 - Perşembe 23:14 Bu haber 64 kez okundu
 
Sadullah Kısacık’tan Belediye Başkanlarına Ziyaret
Sadullah Kısacık’tan Belediye Başkanlarına Ziyaret
SİYASET Haberi


DEVA Partisi Adana Milletvekili Sadullah Kısacık, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında belediye başkanlığı görevine seçilen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a ve merkez ilçe belediye başkanları Oya Tekin, Ali Demirçalı, Bilal Uludağ ve Emrah Kozay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İlk olarak Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karaları ziyaret eden Kısacık, ikinci kez göreve seçilen Karalar’ı tebrik ederek görevinde başarılar diledi. Ziyaret sırasında Adana’nın genel sorunları üzerine bir görüşme gerçekleştirilirken, Kısacık, bürokrasi alanında Adana için elinden gelen desteği sunmaya hazır olduğunu belirtti.

Zeydan Karalar ile görüşmesi sonrasında Seyhan’a geçerek, seçimler sonunda Seyhan Belediye Başkanı olarak seçilen Oya Tekin’e ziyarette bulunan Kısacık, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın; “Siyaset sadece erkeklere bırakılmayacak kadar ciddi bir iştir”, sözüne atıfta bulunarak, Seyhan’a kadın bir belediye başkanı seçilmesinin, kadınların yerel yönetimlerde temsili ve etkinliğine ayrı bir motivasyon sağlayacağını, Seyhan’a da önemli katkılar sunacağını belirtti. Bir dönem Seyhan ilçesinde 3 yıl ilçe başkanı olarak görev yapan Kısacık, Seyhan ilçesinin durumu hakkında Tekin ile görüş alışverişinde bulundu.

Bir sonraki ziyareti için Yüreğir’e geçen Kısacık, Yüreğir Belediye Başkanı olarak seçilen Ali Demirçalı’yı makamında ziyaret ederek, başkanlık görevinin kendisi, Yüreğir ve Adana için hayırlı olması dileklerini iletti. Son yıllarda Yüreğir İlçesi’nde artan toplumsal sorunların önemli yer tuttuğu görüşmede, sorunların çözümü üzerine istişarelerde bulunuldu.

Diğer ziyaretini 31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda tekrar Sarıçam Belediye Başkanlığına seçilen Bilal Uludağ’a gerçekleştiren Sadullah Kısacık, üçüncü kez belediye başkanı seçilme başarısını gösteren Uludağ’ı tebrik etti ve yeni dönem için kendisine başarı dileklerini iletti.

Son ziyaretini Çukurova Belediye Başkanlığına seçilen Emrah Kozay’a gerçekleştiren Kısacık, Kozay’ı seçim başarısından dolayı tebrik ederek, görevinde başarılar diledi.

  

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Sadullah, Kısacık’tan, Belediye, Başkanlarına, Ziyaret,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı