301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
23 Temmuz 2024 - Salı 22:36 Bu haber 864 kez okundu
 
Sağlık-Sen Yüreğir Devlet Hastanesindeki çalışmaları gözlemledi
Sağlık-Sen Yüreğir Devlet Hastanesindeki çalışmaları gözlemledi
SAĞLIK Haberi


Yüreğir Devlet Hastanesi, son dönemde Adana'da öne çıkan en önemli sağlık kuruluşlarından biri haline gelmiştir.

Sağlık-Sen Adana Şubesi Yönetim Kurulu olarak, tüm sağlık kurumlarını tek tek ziyaret ediyoruz. Servis servis, birim birim, poliklinik poliklinik, müdürlük müdürlük, istasyon istasyon gezerek sağlık çalışanlarının sorunlarını tespit ediyor ve çözüm önerileri sunuyoruz.

 

İlk olarak, Adana İl Sağlık Müdürlüğü'ndeki sorunları il sağlık müdürüne, Adana genelinde yaşanan sorunları aktardık. Ardından, şehir hastanesi ve ruh sağlığı hastanesindeki sağlık çalışanlarının sorunlarını, çözüm önerilerimizle birlikte başhekimlere ilettik. Son olarak, Yüreğir Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Utkucan Okuducu Bey'e, tespit ettiğimiz sorunları ve çözüm önerilerimizi sunduk ve karşılıklı mutabakata vardık.

 

Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı ve Memur-Sen Adana İl Temsilcisi Bekir Nennioğlu olarak, yaptığı açıklamada, Yüreğir Devlet Hastanesi'ndeki tüm sorunları ele aldığımızı ve bu sorunlarda iyileşmeler görüldüğünü belirttik. Özellikle, temizlik, hizmet, soğutma ve ısıtma gibi en çok eleştirilen konuların giderildiğini gözlemledik. Geçmiş yıllara göre Yüreğir Devlet Hastanesi'nde çalışanların daha fazla ek ödeme ve teşvik primi aldıklarını memnuniyetle gördük. Bu nedenle, hastane başhekimine teşekkür ettik ve tebrik ettik.

 

Elbette Yüreğir Devlet Hastanesi'nde çalışanların sorunları hâlâ bulunmaktadır. En önemli sorun, Balcalı Hastanesi ile beraber işlem yoğunluğu nedeniyle hastanenin sıkışık olmasıdır. İnşallah Balcalı Hastanesi polikliniklerini taşımaya başlamış durumda ve en kısa zamanda servisleri de taşımaya başlayacak. Böylece Yüreğir Devlet Hastanesi tek başına hizmet vermeye devam ederek çok üst düzeyde hizmet vermeye başlayacaktır.

Yüreğir Devlet Hastanesi'nin birçok yerde hizmet birimleri bulunmaktadır. Akkapı Ek Birimi, Karataş Ek Birimi ve OSB'de bulunan ek birimler, Yüreğir Devlet Hastanesi'nin yükünü artırmaktadır. Ancak, Yüreğir Devlet Hastanesi yönetimi ve çalışanlarının bu yükün üstesinden başarıyla geldiklerini gözlemledik. İnşallah bugüne kadar sağlandığı gibi, huzurlu ve çalışanların mutlu olduğu bir hastane olmaya devam edecektir. Çalışanlar mutlu olduğu sürece, hasta memnuniyeti de artacak ve hastalarımız da memnun olacaktır.

 

Hastanenin gelişimine katkı sağlayan ve gecesini gündüzüne katan Hastane Yönetimine ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyoruz.Dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Sağlık-Sen, Yüreğir, Devlet, Hastanesindeki, çalışmaları, gözlemledi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı