301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
01 Mayıs 2021 - Cumartesi 18:48 Bu haber 693 kez okundu
 
Salim Büyükkaya: Güvenceli Çalışma ve Basın Özgürlüğü için Yaşasın 1 Mayıs!
Salim Büyükkaya: Güvenceli Çalışma ve Basın Özgürlüğü için Yaşasın 1 Mayıs!
ADANA Haberi


Gazetecilerin ve tüm medya çalışanlarının Birlik, Mücadele ve Dayanışma günü kutlu olsun! Tüm dünyada farklı dil, renk ve kimliklerden emekçilerin bayramı 1 Mayıs’ta bizler de taleplerimizi haykıracağız.  Bu sene de pandemi koşulları ve kısıtlamalar nedeniyle 1 Mayıs’ta alanlarda buluşamıyoruz. Fiziksel olarak yan yana olamasak da basın özgürlüğü ve adil bir çalışma düzeni için mücadelesini verdiğimiz talepler, bizi buluşturuyor.  Medya üzerindeki baskıların devam ettiği, 43 meslektaşımızın cezaevlerinde tutulduğu, sendikasız ve güvencesiz çalışmanın dayatıldığı bir dönemde 1 Mayıs’ı karşılıyoruz.

Medya sektöründe işsizlik oranının yüzde 40’a dayandığı, sendikalaşma oranının yaklaşık yüzde 8 olduğu ülkemizde; ücret ve çalışma koşullarında adaletin sağlandığı, sendikal haklara saygı duyulan bir medya ortamı en acil talebimiz. Bu talebi gerçekleştirecek olan ise biz gazetecileriz.  Kalemimizin üzerindeki baskıların son bulduğu, cezaevlerindeki meslek
[13:45, 30.04.2021] Salim Büyükkaya: meslektaşlarımızın özgürlüğüne kavuştuğu, özgürce haber yapabildiğimiz günlerin yakın olması diliyor ve tüm medya çalışanlarını TGS çatısı altında bir araya gelmeye davet ediyoruz.

Yaşasın 1 Mayıs!

Türkiye Gazeteciler Sendikası

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , Salim, Büyükkaya:, Güvenceli, Çalışma, ve, Basın, Özgürlüğü, için, Yaşasın, 1, Mayıs!, ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı