301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
12 Mayıs 2022 - Perşembe 15:09 Bu haber 213 kez okundu
 
SELAHATTİN BAYSAL; "EKONOMİK SIKINTILARIN ÇÖZÜMÜ MİLLİ KAYNAK PAKETLERİDİR"
SELAHATTİN BAYSAL; "EKONOMİK SIKINTILARIN ÇÖZÜMÜ MİLLİ KAYNAK PAKETLERİDİR"
SİYASET Haberi


YENİDEN REFAH PARTİSİ MAYIS AYI İL DİVAN TOPLANTISINA İKİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KATILACAK

YENİDEN REFAH PARTİSİ İL BAŞKANI SELAHATTİN BAYSAL’DAN GÜNDEME DAİR ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal "İktidara sesleniyorum. Faiz, borç ve vergi yerine 'Milli Kaynak Paketleri' ile kaynak üretin. Bir an önce üretim, istihdam ve ihracat odaklı ekonomi ve kalkınma modeline geçin" dedi.

Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal gündeme dair önemli açıklamalar yaptı.

Tüm engellemelere rağmen üye sayılarını her geçen gün arttırdıklarını vurgulayan Baysal; "Ezilmiş ve dar gelirli insanlarla gençlerin umudu Yeniden Refah Partisi’dir. Ekonomik krizle beli bükülen esnafın, işçinin, ev hanımının, öğrencilerin umudu Yeniden Refah Partisi’dir. Bu düzen böyle gitmez. Yanlış uygulamaların ve hatalı ekonomi modelinin ortadan kalkması için mevcut iktidarı yapılacak ilk seçimde değiştirmek, yerine de kalkınmaya, üretime, istihdama, ihracata yönelik ekonomik modeli uygulayacak, denk bütçeyi yapacak, faiz harcamalarını, israfı ortadan kaldıracak bir modeli uygulamak üzere yeni bir iktidarı Türkiye’nin başına getirmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz" dedi

Başkan Baysal açıklamalarında; "Yeniden Refah Partisi olarak borç ve vergi yerine 'Milli Kaynak Paketleri' ile kaynak üretilmesi gerektiğini her zaman söyledik. Elde edilecek tasarruf ve kaynakla da üretim, istihdam ve ihracat odaklı ekonomi ve kalkınma modeline geçilmesi lazım. Bütün bu gerçekleri Yeniden Refah Partisi olarak en yüksek söylemeye devam edeceğiz" ifadelerine yer vedi.

Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal Genel Başkan Yardımcıları Dr. Fatih Öztek ile Mehmet Aşıla’nın da katılacağı ve 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 19.30’da Yüreğir Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek mayıs ayı il divan toplantısına da tüm Adanalıları davet etti.

 

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , SELAHATTİN, BAYSAL;, "EKONOMİK, SIKINTILARIN, ÇÖZÜMÜ, MİLLİ, KAYNAK, PAKETLERİDİR",
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı