301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
11 Kasım 2021 - Perşembe 12:25 Bu haber 514 kez okundu
 
SEYHAN BELEDİYESİ’NDEN ATA’YA SAYGI ETKİNLİKLERİ
SEYHAN BELEDİYESİ’NDEN ATA’YA SAYGI ETKİNLİKLERİ
KÜLTÜR SANAT Haberi


BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK SEYHAN’DA SAYGIYLA ANILDI

Ulusal Kurtuluş Savaşı’nın Başkomutanı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk  sonsuzluğa uğurlanışının 83.yıldönümünde Seyhan Belediyesi’nin düzenlediği saygı etkinlikleriyle anıldı.

 

MİNİK YÜREKLERİN ATATÜRK SEVGİSİ

Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen ilk anma etkinliğinde Seyhan Belediyesi Gürselpaşa Kreş ve Gündüz Bakımevi’ne devam eden minikler ile Bilgi Evlerine devam eden çocuklardan kurulan Seyhan Belediyesi Çok Sesli Çocuk Korosu sahne aldı. Atatürk sevgisini yüreklerinde hisseden minikler sahneledikleri gösteriler ve seslendirdikleri eserlerle, Büyük Önder’i saygıyla andı.

 

“ATATÜRK’Ü DİNLERKEN, ATATÜRK’Ü SÖYLERKEN”

ADD Adana Şubesi ile birlikte Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve Başkan Akif Kemal Akay’ın da katılımıyla gerçekleştirilen “83 Yıldır Özlemle” konulu anma programı ise “Atatürk’ü Dinlerken, Atatürk’ü Söylerken” adlı etkinlikle başladı.

 

ATA’YA ÖZLEM KONUŞMALARI

Adana Barosu Başkanı Semih Gökayaz, CHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tekin, Adana Tabip Odası Başkanı Selahattin Menteş, Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Feyzullah Korkut, TMMOB İKK Sekreteri Ahmet Uncu, ÇYDD Çukurova Şube Başkanı Sibel Özgümüş, Radyo Başkent Adana Temsilcisi Sema Erdoğan, CEID Adana Koordinatörü Muhal İkikardeş, Eğitimci Nazan Balcı ve Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Nevin Biçer yaptıkları kısa konuşmalarda Atatürk’ü anlatarak Ata’ya özlemlerini dile getirdiler.

 

“EZGİLERDE SAKLI ÖZLEM”

Programın ikinci bölümünde sahne alan Mali Müşavirler Odası Korosu, “Ezgilerde Saklı Özlem” konserinde Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdi.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , SEYHAN, BELEDİYESİ’NDEN, ATA’YA, SAYGI, ETKİNLİKLERİ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı