301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
15 Şubat 2021 - Pazartesi 19:31 Bu haber 370 kez okundu
 
Seyhan Belediyespor engel tanımadı
Seyhan Belediyespor engel tanımadı
SPOR Haberi


Seyhan Belediyespor Kulübü,Erkek Hentbol ve Basketbol takımı geçtiğimiz hafta sonunda rakipleri karşısında galibiyete uzanırken Erkek Voleybol takımı ise Elazığ Aksaray Gençlikspor karşılaşmasını 3-0 HÜKMEN galibiyet ile tamamladı.

 

HENTBOLCULAR RAHAT KAZANDI

Erkekler Hentbol Birinci Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü cumartesi günü Nihat Geven Kapalı Spor Salonu’nda,Amasya temsilcisi Suluovaspor Kulübü’nü konuk etti. Rakibi karşısında iyi bir oyun sergileyen Mavi-Beyazlılar müsabakayı 31-26 kazanarak haftayı mutlu kapadı. Antrenör Kamuran Şanlıoğlu, “ Genç bir ekip ile ligde mücadele ediyoruz. Öncelikli hedefimiz tecrübe kazanıp gelecek yılların takımını yaratmak. Sporcularımı aldıkları galibiyetten dolayı kutluyorum” dedi.

 

BASKETBOLCULAR DEPLASMANDA GALİBİYETE UZANDI

Erkekler Basketbol 2.Liginde yer alan Seyhan Belediyesporlu basketçiler cumartesi günü deplasmanda İzmir Batı Egespor Kulübü’ne konuk oldu.  Seyhanlı basketbocular rakibine şans tanımayarak mücadeleyi 86-76 kazanma başarısı gösterdi. Antrenör Ömer Çetin, “ Mutlak kazanmak parolasıyla çıktığımız müsabakadan istediğimizi alarak ayrıldık. Umut vadeden bir kadroya sahibiz. Sporcularıma olan güvenim yüksek. Başarılı neticeler almaya önümüzdeki haftalarda da devam edeceğimizi umut ediyorum” diye konuştu.

 

ERKEK VOLEYBOLCULAR HÜKMEN GALİP

2.Lig 4.grupta ilimizi temsil eden Seyhan Belediyespor Erkek Voleybol takımı ise geçtiğimiz hafta sonunda Elazığ Aksaray Gençlikspor karşılaşmasını 3-0 HÜKMEN galibiyet ile tamamladı. Rakiplerinin sahaya çıkmadığını belirten Antrenörler Serdar Pehlivan-Metin Aydın İkilisi, “ Bu müsabakayı unutup önümüzdeki maçlardan da iyi neticeler ile ayrılabilmenin çalışmasını gerçekleştireceğiz” dediler.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Seyhan, Belediyespor, engel, tanımadı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı