301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
25 Ekim 2021 - Pazartesi 20:37 Bu haber 288 kez okundu
 
Seyhan Belediyespor, taekwondo’da hedef büyüttü
Seyhan Belediyespor, taekwondo’da hedef büyüttü
SPOR Haberi


“Taekvondo, kendine güveni ve saygılı olmayı disipline eder”

Alternatif branşlarla spor yapan birey sayısını artırmak adına faaliyetlerini sürdüren Seyhan Belediyesi, Taekwondo branşında da hedef büyüttü.

Kulüp olarak Başkan Akif  Kemal Akay’ın büyük katkılarıyla lisanslı spor yapan gençlerin sayısını artırma çabası içinde olduklarını anlatan Seyhan Belediyespor Kulübü Başkanı Levent Ünal “Kulüp olarak alternatif branşlarda da lisanslı sporculara destek vermek için kurulan branşlar arasında yer alan Taekwondo takımımızda çalışmalarımız belirlenilen program doğrultusunda devam ediyor. Taekwondo; bireylerin yalnız fiziksel güçlerini değil, kendilerine olan güvenleri, herkese karşı saygılı olmaları ve disiplinleri daha çok ön plana çıkartır. Kurduğumuz taekwondo takımıyla hem gençlere alternatif spor branşları sunuyoruz hem de Taekvondonun bu temel felsefesini aktarıyoruz” dedi.

 

“ SPOR DENİLİNCE AKLA GELEN İLK BELEDİYEYİZ”

Taekwondo takımının antrenmanını ziyaret eden Seyhan Belediyespor Başkanı Levent Ünal, Antrenör Can Gen’den bilgi aldı. Ünal şöyle konuştu;

 

“Spor denilince akla gelen ilk belediye olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Farklı branşlarda faaliyetlerimiz devam ediyor Diğer branşlardaki takımlarımızın yurt içi ve yurt dışı başarılarında olduğu gibi Taekvondo branşında da yetenekli, sporcuları keşfedip Milli takımımıza kazandırmayı amaçlıyoruz”

 

“HEDEF SPOR YAPAN BİREY SAYISINI ARTIRMAK”

Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay’ın “Spor yapan kişi sayısını arttırmalıyız” hedefine ulaşmak amacıyla çalışmamızı sürdürüyoruz. Bizlere destek veren Belediye başkanımız Akif Kemal Akay’a hocalarımız ve sporcularımız adına teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Seyhan, Belediyespor,, taekwondo’da, hedef, büyüttü,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı