301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
07 Haziran 2021 - Pazartesi 16:18 Bu haber 325 kez okundu
 
SEYHAN’DAN “ÇEVRE GÜNÜ” ETKİNLİKLERİ
SEYHAN’DAN “ÇEVRE GÜNÜ” ETKİNLİKLERİ
GÜNDEM Haberi


Seyhan Belediyesi Dünya Çevre Gününde hem çevre ve  atıkların dönüştürülerek yeniden kazanımı bilincinin geliştirilmesine yönelik olarak atık toplama etkinliği gerçekleştirirken, Bilgi Evlerine devam eden gençler de Adana’nın doğal güzellikleriyle buluşturuldu.

ATIK TOPLAYIP AYRIŞTIRDILAR

İnsan ve çevre sağlığını tehdit eden katı atıkların azaltılmasını, geri kazanımını ve onların oluşturabileceği çevre tehditlerine dikkat çekmeyi hedefleyen Seyhan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, belediye çalışanları ve çocukları, stajyer çalışanlar, gönüllü vatandaşlarla birlikte Yeşiloba ve Yeşilyurt Mahallelerinde atık toplama etkinliği düzenledi.

“AYRIŞTIR, DÖNÜŞTÜR, KAZANDIR”

“Ayrıştır, Dönüştür, Kazandır” sloganıyla Yeşilyurt Mahallesi’ndeki Şehitler Parkı ile Yeşiloba Mahallesi’nde 1.Sınıf Atık Getirme Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte toplanan atıklar ayrıştırılıp Mavi Bulvar’daki mobil atık getirme merkezine götürüldü.

GENÇLER DOĞAL GÜZELLİKLERLE BULUŞTURULDU

Seyhan Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü’nün organize ettiği Bilgi Evi öğrencileri motivasyon gezisinde ise, evinde uzaktan eğitim olanağı, bilgisayar, tablet ve ders çalışma olanağı bulunmadığı için Seyhan Belediyesi Bilgi Evlerinden yararlanan gençler Başkan Akay’ın eşliğinde Karaisalı’nın doğal güzellikleriyle buluşturuldu.

Başkan Akay’la birlikte ayçiçeği tarlalarında anı fotoğrafı çektiren gençler, Kapıkaya Kanyonunda doğa yürüyüşü yapıp temiz havanın ve doğal güzelliklerin tadını çıkardılar.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: SEYHAN’DAN, “ÇEVRE, GÜNÜ”, ETKİNLİKLERİ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı