301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
22 Mart 2021 - Pazartesi 16:41 Bu haber 350 kez okundu
 
Seyhan’ın, Hentbol ve Basket takımları rakiplere şans tanımadı
Seyhan’ın, Hentbol ve Basket takımları rakiplere şans tanımadı
SPOR Haberi


Seyhan Belediyespor’da çifte sevinç. Seyhan’da yüzler gülüyor

 

Seyhan Belediyespor Erkek Hentbol takımı geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Ankara İhtisas Kulübü’nü 34-31 yenerken 2.Lig play-off eleme müsabakaları’nda mücadele eden Basketbol takımı ise deplasmanda Hıgh Touch Kulübü’nü 77-74 mağlup etme başarısı gösterdi.

 

 

 

HENTBOLCULAR YÜKSELİŞTE

 

Erkekler Hentbol Birinci Ligi’nde mücadele eden Seyhan Belediyespor Hentbol takımı cumartesi günü deplasmanda Ankara İhtisas Spor Kulübü’ne  konuk oldu. Rakibi karşısında iyi bir oyun sergileyen Mavi-Beyazlılar müsabakayı 34-31 kazanarak son haftalarda elde ettiği başarılı sonuçlara bir yenisini daha ekledi. Son iki haftayı kayıpsız kapatan Seyhan Belediyespor Hentbol takımı hafta sonu Karabük Yenişehir Spor Kulübü’nü ağırlayacak.

 

 

 

BASKETBOLCULAR, İYİ  BAŞLADI

 

2.Lig play-off eleme karşılaşmaları’nda mücadele eden Seyhan Belediyespor Erkek Basketbol takımı ise ilk müsabakada deplasmanda Hıgh Touch Kulübü’nü 77-74 yenerek play-off’a iyi bir başlangıç yaptı. Ömer Çetin ve talebeleri 23 Mart  Salı (YARIN) Saat:16.00’da, Menderes Spor Salonu’nda  rakibi ile rövanş karşılaşmasına çıkacak. Mavi-Beyazlılar, kazandığı takdirde seride durumu 2-0 yapıp 8’li finallere katılma başarısı gösterecek.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Seyhan’ın,, Hentbol, ve, Basket, takımları, rakiplere, şans, tanımadı, , , , , ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı