301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
05 Mayıs 2022 - Perşembe 21:34 Bu haber 259 kez okundu
 
Sezer: Eşel mobil sistemine geçilmeli
Sezer: Eşel mobil sistemine geçilmeli
EĞİTİM Haberi


Memur-Sen Adana Şubesi tarafından geleneksel hale gelen bayramlaşma programı Memur-Sen Genel Başkan Vekili Semih Durmuş’un katılımı ile gerçekleştirildi.

Sendika hizmet binasında gerçekleşen bayramlaşma programında Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer, katılımcıların bayramını kutladı. Suriyeliler için yapılan biriket evler konusuna dikkat çeken Başkan Sezer, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın da katılımıyla Memur-Sen’in İdlib’te yaptırdığı 400 briket evin ülkelerine geri dönecek Suriyeliler için destek mahiyetinde olduğuna dikkat çekti.

Kamu görevlilerinin ekonomik ekonomik sıkıntılarını işaret eden Başkan Sezer, yaşanan ekonomik daralma nedeniyle kamu görevlilerinin de zor günler geçirdiğini anlattı. Başkan Sezer, bu sıkıntıları aşmak için kendilerinin eşel mobil sistemine geçilmesini teklif ettiklerini hatırlattı.

Rahmet, bereket, bağışlanma, arınma ve manevi huzur bilinciyle hayatımıza anlam ve güzellikler katan mübarek Ramazan ayını, sabır, sakınma, şükür, ibadet, dua ve dayanışmayla geçirmenin mükâfatı olan bayramı bir kez daha ulvi duygularla idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Sezer, “Pandemi nedeniyle bayramlarımızı ağız tadıyla kutlayamıyorduk ancak inanıyorum ki bu bayram mesafeli son bayramımız olacak. Kurban Bayramı’nda inşallah kucaklaşarak bayramlaşacağız” dedi.

Memur Sen’in bayramlaşma programına Memur-Sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık-Sen Başkanı Semih Durmuş, AK Parti Adana Milletvekilleri Abdullah Doğru ve Ahmet Zenbilci, Memur-Sen’e bağlı sendikaların Adana Birim Başkanları, Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Yönetimi ve vatandaşlar katıldı. Programda  birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verildi.

Başkan Mehmet Sezer’in ardından Memur-Sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık-Sen Başkanı Semih Durmuş ile AK Parti Adana Milletvekilleri Abdullah Doğru ve Ahmet Zenbilci de birer konuşma yaparak programa katılanların bayramını kutladı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Sezer:, Eşel, mobil, sistemine, geçilmeli,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı