301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
13 Mayıs 2022 - Cuma 22:13 Bu haber 287 kez okundu
 
Sinanpaşa’da büyük dönüşüm başlıyor
Sinanpaşa’da büyük dönüşüm başlıyor
GÜNDEM Haberi


Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in çabaları ve ısrarlı takibi ile sürecin hızlandığı Sinanpaşa Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi için TOKİ ihale tarihini açıkladı. Müjdeyi Adanalılarla paylaşan Başkan Kocaispir, “Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 523 adet yeni konut ve 52 adet dükkanın yapılacağı kentsel yenileme projemizin ihale tarihini 1 Haziran 2022 olarak açıkladı. Adana’mıza hayırlı olsun” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısının ardından verdiği konut paketi müjdesi ile birlikte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yüreğir Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. 523 adet yeni konut ve 52 adet dükkanın yapılacağı TOKİ Sinanpaşa projesinin ihalesi 1 Haziran 2022 tarihinde saat 14.00'te yapılacak. Projede konut ve dükkanların yanı sıra altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor.

‘ÇOK KISA SÜREDE TAMAMLANACAK’

Devam eden yıkım çalışmaları ile birlikte ihale tarihi müjdesinin herkese mutluluk verdiğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “TOKİ ve Büyükşehir Belediyesi ile ortak hareket ederek sürdürdüğümüz kentsel dönüşüm projemizde ihale tarihi 1 Haziran 2022 olarak açıklandı. İhale sözleşmesinin hemen ardından yer teslimi yapılarak işe başlanacak ve 1 buçuk yıl gibi kısa bir zamanda süreç tamamlanacak. Kentsel yenileme tamamlandığında mahallemiz Yüreğir’in en değerli yeri ve vitrini olacak. Adana’mıza, Yüreğir’imize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

BAŞKAN KOCAİSPİR’İN ÇABASI SÜRECİ HIZLANDIRDI

Yüreğir Belediyesi, Sinanpaşa kentsel yenileme sürecine Başkan Kocaispir’in çabalarıyla 2020 yılının ikinci yarısında müdahil oldu. İlk olarak mahallede kentsel dönüşümün hızlanması için TOKİ ve Büyükşehir Belediyesi arasındaki protokole Yüreğir Belediyesi de katıldı. Protokolün ardından mecliste hızlı bir şekilde karar alan Yüreğir Belediyesi, Bin 600 metrekare civarındaki belediye arsasını 1 TL iz bedeli ile TOKİ Başkanlığına devretti. Bir taraftan Ankara ile de temaslarını artıran Başkan Kocaispir’in girişimleri ile Sinanpaşa’da kentsel dönüşüm süreci hız kazandı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Sinanpaşa’da, büyük, dönüşüm, başlıyor,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı