301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
20 Haziran 2021 - Pazar 19:04 Bu haber 447 kez okundu
 
Soner Çetin oybirliği ile yeniden DABB başkanı
Soner Çetin oybirliği ile yeniden DABB başkanı
GÜNDEM Haberi


Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, genel kurula katılan tüm belediye başkanları ve meclis üyelerinin oybirliğiyle yeniden Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği başkanlığına seçildi. Birliğin 50 üyeye ulaştığını belirten Başkan Soner Çetin, kısa zamanda 100 üyeli bir birlik olmak istediklerini söyledi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 7 yıldır sürdürdüğü Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) başkanlığına yeniden seçildi. Soner Çetin bu göreve oy birliği ile getirildi.

DABB Genel Kurulu Mersin-Mezitli’deki birlik binasında yapıldı. Katılımın yoğun olduğu genel kurulda konuşan Başkan Soner Çetin, “Pandemi nedeniyle olağan toplantılarımızı yapamadık. Pandemi belediyeleri de olumsuz etkiledi; gelirlerimiz azaldı, pandemi ile mücadele nedeniyle giderlerimiz arttı. Buna karşın hiçbir mazerete sığınmadan halkımıza en iyi hizmeti vermeye gayret ettik. Aşılama ile kısa zamanda hayatın normale döneceğine inanıyorum” dedi.

Başkan Soner Çetin, DABB’ın önemli çalışmalar yapan bir birlik olduğuna dikkat çekerek, üye sayısının 50’yi geçtiğini kısa zamanda 100 üye sayısına ulaşılacağını kaydetti. DABB’ın halkla iç içe bir birlik olduğunu söyleyen Başkan Soner Çetin, çeşitli kurumlarla birlikte gerçekleştirdikleri projeleri anlattı, birlik binasında meslek kursları verdiklerini kaydetti.

Başkan Soner Çetin, DABB’ı güçlü kılan etkenlerden birinin de tüm partilere mensup belediyelerin birlik çatısı altında bulunması olduğunu vurguladı.

Yapılan oylamada başkanlığa tek aday olan Soner Çetin, tüm üyelerin oyunu alarak yeniden başkan seçildi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan birinci başkan vekili, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem de ikinci başkan verili oldu. Genel kurulda ayrıca meclis katipleri ve birlik encümeni de belirlendi.

Seçimin ardından Başkan Soner Çetin tüm belediye başkanı ve meclis üyelerine kendisine gösterdikleri güvenden dolayı teşekkür etti.

Genel kurulun ardından Başkan Soner Çetin ve diğer belediye başkanları ve meclis üyeleri birlik binasındaki meslek kurslarını ziyaret ederek, kursiyerlerle sohbet etti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Soner, Çetin, oybirliği, ile, yeniden, DABB, başkanı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı