301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
15 Mart 2024 - Cuma 22:43 Bu haber 165 kez okundu
 
Soner Çetin ustalık döneminin projelerini basınla paylaştı
Soner Çetin ustalık döneminin projelerini basınla paylaştı
SİYASET Haberi


Adana Çukurova Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Soner Çetin ustalık döneminde, basınla projelerini paylaştı. Başkan Çetin prompter olmadan, her hangi bir şey okumadan projelerini tek tek anlattı.  

 

Adana Çukurova Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Soner Çetin Park Vadi Tesisleri'nde düzenlen etkinlikle projelerini tanıttı. Etkinliğe Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş başta olmak üzere; çok sayıda partili ve basın mensubu katıldı.

 

Etkinlik tanıtımı Soner Çetin'in Çukurova için yaptığı projelerin tanıtım filminin izlenmesi ile başladı. Ardından Çukurova Belediyesi mevcut Başkanı ve Başkan Adayı Soner Çetin konuşma gerçekleştirerek projelerini anlattı.

Konuşma yapan Çetin, "Çukurova'ya altın çağı inşallah hep birlikte yaşatacağız. Hayata geçirdiğimiz projeler yediden yetmişe herkese dokunan projeler. Bu projeler herkesi kucaklayan, yaşam standartlarını yükselten ve onlara konfor alanı sağlayan örnek alınan projeleridir" dedi.

 

ÇETİN: KADINLARIN ÇALIŞMASI KONUSUNUN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ

Başkan Çetin yaptığı nprojelerden şu şekilde bahsetti:

"Emekliler için yaptığımız tesisler Türkiye'nin her yerinde örnek alındığı gibi bugünkü iktidara da örnek olduğunu gurur duyarak söylüyorum. Millet kıraathanesi fikri bizim emekli dinlenme evimizin bir başka versiyonudur. Aynı mantıkla yapılmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız da geçtiğimiz günlerde kadınlar için de bir millet kıraathanesi projemiz var demişti. Bundan da çok mutlu olduk. Çünkü kadın sohbet ve dayanışma evlerimizin bir örneğinden bahsettiğini gördük. Semt kreşini Türkiye'de ilk yapan belediye Çukurova Belediyesi'dir. Bu konunun ne kadar önemli olduğunu anlatmaya, söylemeye gerek yok. Çalışan annenin en büyük sorunu ve kadın istihdamının önündeki en büyük problem çocuklarını güven içinde emanet edebilecekleri kreşlerdir. Yok mu kreş? Var elbette. Ama kadın belki de alacağı ücretin tamamını kreşe vermek zorunda kaldığı için çalışmaktan vazgeçiyor. Bu kadın eğitim görüyor. Yıllarca kendini geliştiriyor, yetiştiriyor. Devlet buna para harcıyor.

Ailesi para harcıyor. Ama bu insanlar istihdama katkı sunamıyorlar. Çünkü alınan ücretler belli. Ve aldıkları paranın tamamını kreşe vermek zorunda kalınca kadın çalışmıyor. Çocuğuma ben bakarım diyor. Evinde oturuyor. Bu konunun hassasiyetini, ciddiyetini bildiğimiz için hemen bu işe ve bugün sayısı yeni yapılanla, devam edenle birlikte 9'a çıkmıştır. Dokuz semt kreşimizden bu kadar yıl boyunca binlerce çocuğumuz mezun olmuştur."

Çetin, sonrasında Çukurova'da gençler, kadılar, çocuklar ve yaşlılar için yapacağı projelerden söz etti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Soner, Çetin, ustalık, döneminin, projelerini, basınla, paylaştı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı