301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
27 Haziran 2021 - Pazar 19:31 Bu haber 519 kez okundu
 
Şu alete iyi bakın!
Şu alete iyi bakın!
ADANA Haberi


Adana Büyükşehir Belediyesi, Park ve Bahçeler, Aytaç Durak zamanında yapılan spor aletlerini değiştirdi.Tabi ki halka en iyi hizmeti verebilmek için çabalıyor.

Oysa, Kurtuluş mahallesi sakinleri aletlerin değişmesini istemedi. Aletler sökülürken mahalleli itiraz etti. Ayağımızı hareket ettiren alette yok. Park ve Bahçeler’den gelen yetkililer aletleri yenileyip geri getirecekleri sözünü verdi. O anda mahalle muhtarı Nevin Biçer’de vardı.  Bir ay sonra, bazı aletler gelse de en önemlisi bel ve omurları hareket ettiren, ayrıca, ayaklarımızı hareket ettiren aletler yoktu. Halen yok. Bu alete ne oldu? Neden diğerleri gelirken bu alet gelmedi. Demir asla paslanmaz, demir asla çürümez, bunu bütün yetkililer bilir. Muhtar Nevin Biçer’de bu olayın şahididir. Lütfen en kısa zamanda bu aletin yeniden parkımıza getirilmesini istiyoruz, diye konuşuyorlar. 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Şu, alete, iyi, bakın!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı