301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
16 Mart 2021 - Salı 15:55 Bu haber 1142 kez okundu
 
Televizyon Programları Magazin Gündemine Yön Verdi!
Televizyon Programları Magazin Gündemine Yön Verdi!
MAGAZİN Haberi


Medya Takip Merkezi’nin (MTM), Magazin Gazetecileri Derneği için hazırladığı Şubat ayı magazin raporu açıklandı. Yapılan araştırmada magazin ve sanat camiasında son bir ayda konuşulanlar incelendi. İşte araştırmanın detayları…

 

MTM’nin Şubat ayını kapsayan araştırmasında öne çıkan magazin olayları ve ayın popüler ünlüleri belirlendi. Televizyon programları Şubat ayı magazin gündemini büyük ölçüde etkiledi. Müge Anlı, Şubat ayı magazin gündeminin en çok konuşulan ismi olurken, onu Acun Ilıcalı ve İbrahim Tatlıses takip etti.

 

Tedavi gördüğü hastanede 58 yaşında hayatını kaybeden Türk sanat müziği sanatçısı Hüner Coşkuner ile Psikolog yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu’nun ölüm haberleri ise Şubat ayının üzen basın yansımaları arasında yer aldı.

 

Televizyon programları magazin gündemini etkiledi

Medya Takip Merkezi’nin araştırmasına göre; ayın en çok konuşulan ünlü ismi sunmuş olduğu programdaki vakalar ve gün yüzüne çıkardığı gerçeklerle gündeme gelen Müge Anlı oldu. Müge anlı Şubat ayı boyunca toplam 4 bin 657 habere konu olmayı başarıp adını listenin birinci sırasına yazdırdı.

 

Listenin ikinci sırasında medya patronu Acun Ilıcalı yer aldı. Ilıcalı gerek yarışma programıyla gerekse özel hayatıyla ilgili haberlerle gündeme gelerek Şubat ayı genelinde 4 bin 433 habere konu oldu.

 

Televizyon programlarının medya gündemine yön verdiği Şubat ayında listenin üçüncü sırasında İbrahim Tatlıses yer aldı. Uzun bir aradan sonra Star TV’de sunduğu İbo Show sonrası yeni imajıyla dikkat çeken Tatlıses, magazin basındaki estetik haberlerinin öne çıkan ismi haline geldi. Basında çıkan haberler sonrasında sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada estetik olmadığını belirten İbrahim Tatlıses tartışmalara son noktayı koydu.

 

Demet Akalın sağlığına kavuştu, Alişan baba oldu!

Hayat arkadaşı Okan Kurt’un ardından Koronavirüse yakalanan Demet Akalın, sağlığına kavuştu. Gittiği Uludağ tatilinin ardından koronavirüse yakalanan Akalın, izolasyon süreci bittikten sonra ekranlara geri döndü. Şarkıcı Alişan ile birlikte sunduğu televizyon programında süreci değerlendiren Demet Akalın, ay boyunca toplam 2 bin 574 habere adını yazdırarak listenin dördüncü sırasında yerini aldı. Şubat ayında yeni doğan kızı Eliz’i kucağına alan Alişan ise toplam 2 bin 520 haberle listenin beşinci sırasına yerleşmeyi başardı.

 

Aleyna Tilki başarısıyla konuşuldu

Aleyna Tilki uzun zamandır üzerinde çalıştığı şarkı ve klibini çıkardı. Tilki'nin ilk İngilizce şarkısı Retrograde, dijital mecrada yayınlanır yayınlanmaz kısa sürede sosyal medyanın da gündemine oturup birçok ünlü ismin de desteğini aldı. Retrograde’deki başarısıyla adından söz ettiren Aleyna Tilki, Şubat ayı boyunca toplam bin 754 habere konu olup adını MTM’nin hazırlamış olduğu listenin dokuzuncu sırasına yazdırdı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Televizyon, Programları, Magazin, Gündemine, Yön, Verdi!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı