301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
16 Mart 2022 - Çarşamba 21:47 Bu haber 323 kez okundu
 
TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal Çukurova Üniversiteli Öğrencilerle Buluştu
TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal Çukurova Üniversiteli Öğrencilerle Buluştu
TEKNOLOJİ Haberi


TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal bir dizi etkinlik ve seminere katılmak üzere Çukurova Üniversitesi ev sahipliğinde Adana’daydı. Prof. Dr. Mandal ve Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel Çukurova Üniversitesi yerleşkesinde incelemelerde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Tuncel ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Mandal’ın ilk durağı Çukurova Üniversitesi Biyoteknoloji Merkezi oldu. Merkezi laboratuvarları gezen Prof. Dr. Tuncel ve Prof. Dr. Mandal, yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra Prof. Dr. Mandal ve Prof. Dr. Tuncel ÇÜMERLAB’ta incelemelerde bulundu. Laboratuvarlarda yapılan projeler ve çalışmaları yerinde inceleyen TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Mandal, başarılı akademik çalışmalarından dolayı araştırmacılara teşekkür etti.

Prof. Dr. Mandal ve Prof. Dr. Tuncel, Stantları Ziyaret Ederek Öğrencilerle Sohbet Etti

Öte yandan, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Mandal Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Doğu Akdeniz Bölgesi Kariyer Fuarı’na (DABKAF) konuşmacı olarak katılarak öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerden gelen kariyer hedefleri ile ilgili soruları da yanıtlayan Prof. Dr. Hasan Mandal’a, Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Seminer sonrası Prof. Dr. Mandal ve Prof. Dr. Tuncel, DABKAF kapsamında kurulan stantları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet ettiler.

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: TÜBİTAK, Başkanı, Prof., Dr., Hasan, Mandal, Çukurova, Üniversiteli, Öğrencilerle, Buluştu,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı