301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
10 Mart 2021 - Çarşamba 20:13 Bu haber 350 kez okundu
 
TÜED ADAYI Çukurova Gazeteciler cemiyetine ziyaret
TÜED ADAYI Çukurova Gazeteciler cemiyetine ziyaret
ADANA Haberi


Önümüzdeki günlerde yapılması planlanan Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkanlığı için adaylığını açıklayan Mustafa Kastalmış; 70 bin üyesi bulunan derneğin,  çalışmalarını daha aktif hale getirmek için aday olduğunu söyledi.

Türkiye Emekliler Derneği Adana Şubesinde seçim çalışmaları devam ediyor.  Önümüzdeki günlerde yapılması planlanan TÜED Adana Şube seçimlerinde  adaylığını açıklayan Mustafa' Kastalmış, beraberindeki  yönetimi, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti( ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir ile ÇGC Sosyal Tesislerinde bir araya geldi. Türkiye Emekliler Derneği'ne seçildikleri takdirde gerçekleştirecekleri çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Adayı Kastalmış, emeklilerin yaşam standartlarını yükseltmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.

 

"EMEKLİYE HİZMET ETMEK TEMEL HEDEFİMİZ"

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek çalışmaları hakkında ÇGC Başkanı Cafer Esendemir'e açıklamalarda bulunan Başkan Adayı Kastalmış,  "Emekliye hizmet etmek temel amacımız. Göreve gelirsek, mevcut sistemi aktif hale getireceğiz. 70 bin üyesi bulunan dernek şimdiye kadar daha büyük söz sahibi olabilirdi. Biz herkesle istişare hâlinde olacağız. Bizlere teveccüh gösterilirse ilk yapacağımız şey, eğitimde fırsat eşitliğinin olması için çalışmak olacaktır. Derneğimize ait geniş bir alanı dershane haline getirerek, emekli öğretmenlerimiz aracılığıyla burada gençlerimiz için ücretsiz olarak temel eğitim hizmeti vereceğiz." dedi.

 

"HOBİ BAHÇESİ PROJESİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ"

Her bir emeklinin kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Başkan Adayı Kastalmış, "Gerçekleştirmeyi planladığımız bir diğer  projemiz ise; pandemi  emeklilerimizi hem fiziksel olarak hem de manevî olarak çok yordu. Emeklilerimizi rehabilite edecek bir hobi bahçesi oluşturmayı düşünüyoruz. Emeklilerimiz yaşadıkları sorunları doğa ile içe olarak atlatabilecek. Beden ve ruh sağlığı için de etkili bir proje olacağına inanıyoruz." şeklinde konuştu.

 

“TEK AMACIMIZ, EMEKLİ RAHAT ETSİN”

Adana'da emeklilerin sorunlarını, emeklilerden dinlemek için sokak sokak gezdiklerinin altını çizen Başkan Adayı Kastalmış, "Emeklilerin sorunları çok fazla.  Derneğimizde 2000 yılına kadar emekliler için bazı çözümler yapıldı. Emekli maaşları TEFE - TÜFE'ye göre değil, TÜİK rakamlarına göre belirleniyor. Emeklinin zam oranlarının seyyanen olması ve refahtan pay verilmesi için görüşmeler yapıyoruz. Balıkesir'de emeklilerimiz için oluşturulan tesisimiz geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle kullanılamadı. Emeklilerimizin en iyi şartlarda yaşaması ve rahat etmesi için   Balıkesir'de bulunan tesisimizi Akdeniz bölgesine taşımayı düşünüyoruz. Ankara'da misafirhanemizde üyelerimize açık, bu tesislerimizde piyasa şartlarının altında fiyat tarifesi uygulanıyor.  Türkiye'de yaşayan emeklilerin sorunlarını dile getirmek ve çözüme kavuşturmak için adayım."ifadelerini kullandı.

 

ESENDEMİR, BAŞARILAR DİLEDİ

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir; emeklilerin sorunlarını çözüme kavuşturulması konusunda, elinden gelen gayretin en iyisini yapacak kişilerin yanında yer alacaklarına dikkat çekti.

 

Birçok ülkede emeklilerin rahat ve refah içerisinde yaşadıklarını, en iyi imkanların Türkiye'de de emeklilere sunulmasını beklediklerini dile getiren Başkan Esendemir, "ÇGC Tesislerimizin kapıları herkese açık. Emeklilerin sorunlarının çözülmesi için kim çalışıyorsa, bize  düşün de bu görevde kendilerine yardımcı olmak. Çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyorum." dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: TÜED, ADAYI, Çukurova, Gazeteciler, cemiyetine, ziyaret,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı