301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
21 Mayıs 2021 - Cuma 21:21 Bu haber 301 kez okundu
 
Tufanbeyli Belediyesi ile Tapu Müdürlüğü arasında emlak rayiç bedel sözleşmesi
Tufanbeyli Belediyesi ile Tapu Müdürlüğü arasında emlak rayiç bedel sözleşmesi
GÜNDEM Haberi


Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde Tapu Müdürlüğü ve Belediye Başkanlığı arasında emlak rayiç bedel sözleşmesi imzalandı.

Tufanbeyli ilçesinde Tapu Müdürlüğü ve Belediye Başkanlığı arasında işlem yoğunluğunu azaltmak, işlem süreçlerini kısaltarak verimliliği artırmak ve sürekli kılmak, tapu ve belediye hizmetlerinin etkin, hızlı, güvenli ve elektronik ortamda sunumu ile personelin iş yükünün azaltılması suretiyle çalışan ve vatandaş memnuniyetini sağlamak, tapu işlemlerinde tapu harcına esas olmak üzere talep edilen “emlak beyan değerinin” ilgililerince elden alınarak ibraz edilmesindeki zaman kaybının ve yoğunluğun azaltılması ve bu belgenin güvenli elektronik ortamda alınmasını sağlamak amacıyla Tufanbeyli Belediyesi ile Tapu Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Protokole göre artık tapu işlemlerinde Belediyeden alınması istenilen Emlak Beyan Değeri (Emlak Rayiç Bedel ) e-Belediye Sistemimiz ürerinden Tapu Müdürlüğü görevlileri tarafından çıkartılacak.

Tufanbeyli Belediye Başkanı Av.Remzi Ergü yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızı e-belediye hizmetlerimizden faydalandırarak bir bürokrasiyi daha azaltmak adına faydalı bir protokol imzalıyoruz. İlçemize ve vatandaşlarımıza Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Tufanbeyli, Belediyesi, ile, Tapu, Müdürlüğü, , arasında, emlak, rayiç, bedel, sözleşmesi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı