301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
17 Temmuz 2024 - Çarşamba 23:32 Bu haber 697 kez okundu
 
Turaç’tan yeni şarkı
Turaç’tan yeni şarkı
MAGAZİN Haberi


Adanalı sanatçı Ali Turaç; yaz sezonuna damgasını vuracak yeni bir şarkı daha yaptı. Youtube ve Net D platformlarında yayınlanan şarkı büyük beğeni kazandı.

Söz ve müziği Kemal İlbeyi’ne ait olan, “Keyifler hoşe” adlı şarkıya klip de çeken Ali Turaç; özellikle turizm bölgelerinde, yazlıklarda, sahil kenarlarındaki eğlence mekanlarında ilgi gören şarkının kıpır kıpır, insanın içini coşturan eğlenceli bir şarkı olduğuna dikkat çekti.

 

Stüdyo ve klip yönetmenliğini Bülent Bapir’in yaptığı, Özcan Akın Musıc Company etiketiyle piyasaya çıkan şarkının ilgi görmesinden mutlu olduğunu ifade eden Ali Turaç; Konya, Afyon, Kilis, Karaisalı Salbaş ile Ceyhan’da halk konserleri verecek.

 

Yakın zamanda yaygın yayın yapan TV’lerde canlı yayınlara konuk olacağını belirten Ali Turaç; Adana’nın tanıtımına katkı koymak için albüm çekimlerinde kentimizin görsel güzelliklerini yansıtmaya gayret ettiğini, gittiği her yerde Adanalı olduğunu dile getirdi.

 

7 albüm, 10 adet single çıkaran Ali Turaç; sanat camiasında kalıcı olabilmek için ilk günden bu yana titiz bir çalışma sergilediğini, emek verdiğini, kısıtlı imkanlara rağmen dostların ve sponsorların katkılarıyla şarkılarını halkın beğenisine sunduğunu dile getirdi.

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Turaç’tan, yeni, şarkı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı