301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
03 Mayıs 2022 - Salı 22:53 Bu haber 303 kez okundu
 
Türk milliyetçiliği asla ayrıştırmaz ötekileştirmez
Türk milliyetçiliği asla ayrıştırmaz ötekileştirmez
SİYASET Haberi


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Türk milliyetçiliği, milli birliğimizin, milli bekamızın ve kardeşliğimizin çimentosu; her türlü ihanet ve husumetin ise önündeki aşılmaz kaledir." dedi.

BAŞKAN AVCI’DAN 3 MAYIS MESAJI...

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Milliyetçiler Günü münasebetiyle yayımladığı mesajda, en büyük Türk milliyetçisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatından sonra devlet yönetiminde başlayan yozlaşma döneminde 3 Mayıs 1944 tarihi ile hafızalara kazınan, Türk milliyetçilerine yönelik baskıların, zulümlerin ve buna karşı verilen mücadelenin Başbuğ Alparslan Türkeş, Nihal Atsız ve tüm kahramanlarını rahmetle, minnetle, saygıyla andığını ifade etti.

"DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK…"

"Her ülke sahip olduğu milli ve manevi değerlerini yaşar ve milliyetçilik ile ayakta durur, geleceğe böyle yürür." diyen Avcı, "Dilde, fikirde, işte, acıda, sevinçte, inançta; mazi ve ülküde birlik, Türk milliyetçiliğinin muhtevasında yer bulan değerler bütünüdür" ifadesini kullandı.

"AŞILMAZ BİR KALEDİR"

Avcı şöyle devam etti:

"İfade etmek gerekir ki Türk milliyetçiliği, milli birliğimizin, milli bekamızın ve kardeşliğimizin çimentosu; her türlü ihanet ve husumetin ise önündeki aşılmaz kaledir. Ülkücü-Milliyetçi Hareket'in ve onun Lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin sürekli hedef alınması da bu yüzdendir."

 

"SANCAĞI DALGALANDIRMAYA DEVAM EDECEK"

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Sayın Genel Başkanımızın ifadesiyle, Anıtkabir ile Kocatepe arasına çekilmiş çelikten bir halat olan Milliyetçi Hareket Partisi, milli ve manevi değerlerimizi savunmaya, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş harcı olan

Türk milliyetçiliği sancağını  dalgalandırmaya devam edecektir." şeklinde konuştu.

 

"BAYRAMI BURUK İDRAK EDİYORUZ"

Vatandaşların bayramını da kutlayan Başkan Bünyamin Avcı, "Terörle mücadelede özellikle ramazan ayının son günlerinde ikisi Adanalı hemşehrimiz olmak üzere farklı illerimizden kahramanlarımızı

 

şehit verdik. Bu yüzden bayramı buruk idrak ediyoruz ama düşmanlarımızı sevindirmeyeceğiz, başımızı eğmeyeceğiz, dik durmaya devam edeceğiz. Başta Şehitlerimizin kıymetli aileleri olmak üzere değerli hemşehrilerimin, saygıdeğer

 

vatandaşlarımızın bayramlarını kutluyor; Rabbimizden, kardeşlik bağlarıyla kenetlenmiş olarak, birlik, dirlik, esenlik içinde  daha nice bayramlara hep birlikte erişmeyi diliyorum." dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Türk, milliyetçiliği, asla, ayrıştırmaz, ötekileştirmez,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı