301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
14 Mart 2021 - Pazar 19:41 Bu haber 509 kez okundu
 
Turkcell Türkiye Kros Ligi’nde Final Yarışları Adana’da Gerçekleştirildi
Turkcell Türkiye Kros Ligi’nde Final Yarışları Adana’da Gerçekleştirildi
SPOR Haberi


Merkez Parkta hazırlanan parkurda koşulan yarışmalara 49 kulüpten 260 sporcu katıldı. Yarışmalar sonunda erkeklerde Ankara BŞB EGO Spor,  kadınlarda Fenerbahçe, U20’de ise hem erkeklerde hem de kadınlarda İstanbul BBSK zirveye çıktı.

 

Yarışmaları, Türkiye Atletizm Federasyonu Genel Sekreteri Halil Akkaş, TAF Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Ulakçı, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Adana ASKF Başkanı Ahmet Bozan, Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Müdürü Yuşa Davarcı yakından takip etti.

 

Turkcell Türkiye Kros Ligi’nin Adana’da gerçekleştirilen finalinde büyük erkeklerde 10 kilometre, büyük kadınlar ve U20 erkeklerde 6 kilometre, U20 kadınlarda ise 4 kilometrelik parkurlarda koşuldu.

 

Büyük erkeklerde ilk kademeyi 29 puanla lider geçen Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Spor, ikinci kademede de 30 puan alarak toplamda 59 puanla zirveye çıktı. Ligin ikinciliğini İstanbul BBSK, üçüncülüğünü ise Seyhan Belediyespor aldı. Yarışı kazanan Aras Kaya’nın getirdiği 1 puana rağmen Fenerbahçe kademede 84, toplamda da 142 puanda kalarak ligi beşinci olarak tamamlayabildi.

 

Kadınlar Ligi’nde ise kupayı kaldıran takım Fenerbahçe’ydi. Kadrosunda Özlem Kaya, Derya Kunur, Emine Akbingöl, Burcu Subatan, Ayşe Ecer ve İnci Kalkan gibi milli takım atletlerini barındıran Sarı-lacivertliler, 36 puanla ligi birinci sırada noktaladı.

 

Kros Ligi finalleri sonrasında yapılan ödül töreninde dereceye giren takımlara kupaları protokol tarafından teslim edildi.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Turkcell, Türkiye, Kros, Ligi’nde, Final, Yarışları, Adana’da, Gerçekleştirildi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı