301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
12 Mayıs 2022 - Perşembe 15:05 Bu haber 229 kez okundu
 
“Türkiye’yi lider ülke yapma hedefindeyiz”
“Türkiye’yi lider ülke yapma hedefindeyiz”
SİYASET Haberi


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla yurt genelinde uygulamaya konulan ve Ramazan ayı nedeniyle ara verilen “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” Adana’da tekrar başlıyor. Toplantılarda ülke ve bölge gündemi değerlendirilecek, Türkiye’nin önüne set çekmeye çalışan, kaosa hizmet eden, fitne, yıkıcı, bölücü ve ikiyüzlü muhalefetin gerçek kirli niyeti ortaya konacak. 

MHP Adana’da 13 ilçede toplantılara devam ediyor

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla yurt genelinde uygulamaya konulan ve Ramazan ayı nedeniyle ara verilen “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” Adana’da tekrar başlıyor. 

13 ilçede daha gerçekleştirilecek

MHP Adana İl Başkanlığı, program kapsamında daha önce Çukurova ve Karataş ilçelerinde düzenlediği toplantıların devamını 13 ilçede icra edecek. Buna göre toplantılar 13 Mayıs 2022 tarihinde Cuma günü Karaisalı-Aladağ, Seyhan-Pozantı; 14 Mayıs Cumartesi günü Saimbeyli-Tufanbeyli-Feke, Kozan-İmamoğlu; 15 Mayıs 2022 Pazar günü ise Ceyhan-Yumurtalık, Sarıçam-Yüreğir ilçelerinde birleştirilmiş olarak düzenlenecek. 

Toplantılara katılacak isimler…

MHP Adana İl Başkanlığı koordinasyonunda yapılacak olan toplantılarda MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı, MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MYK Üyesi Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MYK Üyesi Uğur Öztürk ve katılımcı ilçe başkanları konuşmacı olarak yer alacaklar. Protokol üyeleri, ülkemizde ve bölgemizde gelişen olayların yanı sıra siyasi gündemi değerlendirecekler. 

Lider Bahçeli ve MHP’nin hedefi…

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde ülkemiz ve milletimiz için çalışan, milli bekamızın temini için çelikleşmiş bir irade ile mücadele eden Ülkücü-Milliyetçi Hareket olarak, Türkiye Cumhuriyeti’ni lider ülke yapma hedefindeyiz.” dedi.  

“Misyon ve vizyonumuzu anlatacağız”

Avcı, devamla şunları söyledi:

“Asil ve aziz Türk milletinin Dünyada hak ettiği konuma yükselmesi, umudunu Türkiye’ye bağlamış mazlum nice halkın da yüzünün gülmesi bu hedefin gerçekleşmesine bağlıdır. Bu toplantılarımızda hem misyon ve vizyonumuzu anlatacağız hem de Türkiye’nin önüne set çekmeye çalışan, kaosa hizmet eden, fitne, yıkıcı, bölücü ve ikiyüzlü muhalefetin gerçek kirli niyetini ortaya koyacağız.” 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: “Türkiye’yi, lider, ülke, yapma, hedefindeyiz”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı