301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
04 Mayıs 2024 - Cumartesi 23:29 Bu haber 183 kez okundu
 
Türkmen Şöleni yolcuları, ücretsiz taşınacak
Türkmen Şöleni yolcuları, ücretsiz taşınacak
KÜLTÜR SANAT Haberi


Adana Büyükşehir Belediyesi, Dünya Türkmenler Birliği organizasyonuyla düzenlenen Çukurova Yörük Türkmen Şöleni'ne gitmek isteyen vatandaşları 5 Mayıs Pazar günü otobüslerle ücretsiz taşıyacak.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi, Dünya Türkmenler Birliği organizasyonuyla düzenlenen Çukurova Yörük Türkmen Şöleni'ne gitmek isteyen vatandaşları 5 Mayıs Pazar günü etkinliğin yapılacağı alana otobüslerle ücretsiz taşıyacak.

 

Bu yıl 20'nci kez düzenlenen Uluslararası Çukurova Yörük Türkmen Şöleni, Sarıçam ilçesi Mustafalar Mahallesi’ndeki Yörük Ormanı Parkı'nda gerçekleşecek. Bu yılki teması "Söğüt’ten Sarıçam’a Gönül Köprüsü" olarak belirlenen şölen, halk ozanlarının atışması, Adana Büyükşehir Belediyesi Halk oyunları ve Mehteran Takımı gösterisi, Belen Gökçe, Alperen Kekilli Arzu Gök, Grup Yarenler, Lara ve Azerin konserleri, Efe oyunları ve Özbekistan Halk Dansları Topluluğu performansı ile renklenecek.

 

Sarıçam Yörük Parkındaki şenliklere katılmak isteyen vatandaşlar, Adana Büyükşehir Belediyesi toplu taşına araçlarıyla ücretsiz taşınacak.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan duyuruda, halk otobüslerinin, belirtilen tarihte saat 08.45'de Aydınlar, Pınar, Yüzüncü Yıl, Belediye Evleri, Sepici ve Sarıçam mahalleleri muhtarlıkları önünden hareket edeceği belirtildi.

 

Dünya Türkmenler Birliği Genel Başkanı İsmail Demirdüzen de Sarıçam Belediye Başkanlığı ev sahipliğinde, Adana Valiliği himayesinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve 14 ilçe Belediye başkanlıklarının katılımıyla yapılacak şölene vatandaşları davet etti.

 

Otobüs kalkış noktaları ve güzergâhları şöyle:

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Türkmen, Şöleni, yolcuları,, ücretsiz, taşınacak, , , ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı