301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
10 Haziran 2021 - Perşembe 19:59 Bu haber 371 kez okundu
 
Uluslararası Gamification Projesi tamamlandı
Uluslararası Gamification Projesi tamamlandı
EĞİTİM Haberi


Adana’dan Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çukurova Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’nun ortak kuruluşlar arasına yer aldığı proje 2 yıl sürdü.

 

Kursun içeriğinde 21.yy eğitmen modelinin kullanabileceği e-öğrenme, ters-yüz öğrenme, öğrenme alanları, arttırılmış gerçeklik, mobil araçlar aracılığıyla öğrenme ve değerlendirme, dijital hikâye anlatımı gibi oyunlaştırma ve oyun yoluyla öğrenme teknikleri hakkında bilgilere yer verildi.

Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak olduğu Gamification adlı projenin tamamlandığı bildirildi.

 

Türkçe karşılığı oyun oynamak anlamına gelen Gamification adlı projede Mersin’de Kurulu bulunan Mesleki Girişimciler Derneği (Megider) yürütücü olarak yer aldı.

 

Çukurova Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu, Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye’den Dalya Ajans, Yunanistan’dan DIAN Training Center, Portekiz’den Make It Pedagogical  ve Romanya’dan Unıversıtatea Polıtehnıca Dın Bucurestı  adlı kobilerin   ortak kuruluşlar olarak  bulunduğu proje tamamlandı.

 

Projenin tamamlanmasıyla ilgili bilgiler veren yetkililer,  “Proje ortak ülkeleri 2 yıl boyunca deneyimlerini biraraya getirerek bir ‘Oyun ve Oyunlaştırma Eğiticileri için Eğitim Kursu’ hazırladılar. Eğiticiler projenin web sitesinde tasarladıkları uzaktan eğitim sistemi Moodle aracılığla öğreticilere verdikleri kurslarda yenilikçi planlar ve uygulamalar hazırlama fırsatını bulacaklar. Kursun içeriğinde 21.yy eğitmen modelinin kullanabileceği e-öğrenme, ters-yüz öğrenme, öğrenme alanları, arttırılmış gerçeklik, mobil araçlar aracılığıyla öğrenme ve değerlendirme, dijital hikâye anlatımı gibi oyunlaştırma ve oyun yoluyla öğrenme teknikleri hakkında bilgilere yer verildi” ifadelerini kullandılar.

Projeyle ilgili Adana’da gerçekleştirilen seminer sonunda kurs gören eğiticiler ile emeği geçenlere birer teşekkür belgesi verildi.

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Uluslararası, Gamification, Projesi, tamamlandı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı