301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
15 Ocak 2024 - Pazartesi 15:38 Bu haber 192 kez okundu
 
“Umut” ödüllerini sahiplerini buldu
“Umut” ödüllerini sahiplerini buldu
KÜLTÜR SANAT Haberi


Çukurova Belediyesi’nde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Çukurova Öykü Yarışmasında dereceye giren yazarlara ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Çukurova Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ödül töreni TÜYAP Fuar Merkezi Akdeniz Salonunda gerçekleştirildi. Çukurova Öykü Yarışması Koordinatörü Süreyya Köle, “Bundan üç yıl önce Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e böyle bir yarışma düzenleme fikrim olduğunu anlattığımda çok ilgilendi ve hemen hazırlıklara başladık. İlk yıl “Emek” ödülleri verildi. İkinci yıl “Göç ve Göçmenlik” konusu işlendi. Bu yıl ise “Umut” öyküleri istedik. Umut konusu Hatay’dan çıktı. Çünkü depremi çok içselleştirerek yaşadık” dedi.

Başkan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin olmak üzere yarışmada emeği geçenleri kutlayan Süreyya Köle daha sonra dereceye girenlere ödüllerini verdi.

Umut konusunun işlendiği 3. Çukurova Öykü Yarışmasında Seher Tanıdık Çürük Yumurta, Hakan Yaşar Kuş Tamircisi ve Tijen Ergönen de Kırmızı Şemsiye adlı öyküleriyle ödüle layık görüldü. Yarışmada ön seçici kurulda İlay Bilgili ve Özgür Çırak, üst seçici kurul da ise Mustafa Balel, Nihat Ziyalan, Feryal Tilmaç, Mehmet Erte ve Süreyya Köle yer almıştı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: “Umut”, ödüllerini, sahiplerini, buldu,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı