301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
17 Haziran 2022 - Cuma 23:05 Bu haber 482 kez okundu
 
ÜNİVERSİTE VE MESLEK LİSESİ GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ
ÜNİVERSİTE VE MESLEK LİSESİ GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ
EĞİTİM Haberi


“YEŞİL MESLEKİ BECERİLER, DAHA YEŞİL ENDÜSTRİLER" ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kurttepe Şehit Ali Öztaş MTAL’nin ev sahipliğinde “Yeşil Mesleki Beceriler, Daha Yeşil Endüstriler (Greener VET Skills, Greener Industries)” etkinliği gerçekleştirildi.

Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile Kurttepe Şehit Ali Öztaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin birlikte yürüttükleri Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim için Stratejik Ortaklıklar faaliyeti (KA202)  2020-1-TR01-KA202-093467 numaralı "Development Of İnnovative Learning And Practice Modules To İncrease The Usage Of Renewable Energies For Sustainable Buildings''adlı proje kapsamında etkinliğe katılan misafirlere PVT sistemlerinin tanıtımı yapıldı.

Etkinlikte Adana ATÜ Öğr. Üyesi Doç. Dr. Hasan Yıldızhan tarafından Yenilenebilir Enerji Teknolojileri, Enerji Verimliliği ve Yeşil Enerji, PVT sistemleri ana başlıkları üzerinde, Adana ATÜ Öğr. Üyesi Doç. Dr. Bilge AKSAY ise mesleki eğitim öğrencileri, mezunları ve eğitimcileri için Yeşil Mutabakat Çerçevesinde Geleceğe Yönelim, Girişimcilik, Ulusal/Ulusötesi Fon ve Kaynaklara Ulaşma konuları üzerinde, ev sahibi okul müdürü M. Emin Dinçkurt tarafından Yeşil Mutabakat temel prensipleri ile uyumlu ve sürdürülebilir çevreye katkı sağlayan mesleki eğitimde iyi uygulama örnekleri ile PVT eğitim modülleri hakkında etkinliğe katılan öğrencilere,sektör temsilcilerine ve öğretmenlere bilgi verildi.

Etkinliğe Adana İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeydan Karalar, Sarıçam Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Gedik, Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Dağlı, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Sayın Murat Yüksel ve Ahmet Işıklı, Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Hasan Yıldızhan ,Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Öğr. Üyesi Doç.Dr. Bilge Aksay okul müdürleri ve STK temsilcileri katıldı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ÜNİVERSİTE, VE, MESLEK, LİSESİ, GÜÇLERİNİ, BİRLEŞTİRDİ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı