301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
03 Haziran 2021 - Perşembe 22:35 Bu haber 299 kez okundu
 
Uzm. Dr. Menteş, “Hekimevi ölüme terkedilmemeli”
Uzm. Dr. Menteş, “Hekimevi ölüme terkedilmemeli”
SAĞLIK Haberi


Adana Hekimevi’nin uzun yıllar Adanalı hekim ve sağlık çalışanlarının yanı sıra diğer illerden gelen hekim ve sağlık çalışanlarına, eğitim ve konaklama hizmeti verdiğini belirten Adana Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Selahattin Menteş, “Doğası, eşsiz manzarası, konumunun güzelliği ile Adana’nın bir değeri olan Hekimevimiz ölüme terk edilmemelidir” dedi.

 

ÇOK ÜZÜLÜYORUZ

Adana Hekimevi’nde incelemelerde bulunan Adana Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Selahattin Menteş, yaptığı yazılı açıklamada “Adana Hekimevi; Seyhan Nehri kenarında eşsiz manzarası ve dinlendirici ortamı, 80 yatak kapasitesi, 7 konferans ve toplantı salonu, restoran ve dinlenme salonlarıyla, sadece hekim ve sağlık çalışanlarına değil, tüm halka hizmet vermiş nadide bir tesistir. Özünde bu tarz tesislerin yaygınlaştırılması gerekirken ölüme terk edilmesinden üzüntü duyuyoruz.”

 

SAĞLIK MENSUPLARININ SOSYAL YAŞAM ALANIYDI

“Adana Hekimevi; hekimlerin ve tüm sağlık çalışanlarının, her türlü mesleki eğitimleri başta olmak üzere, sempozyum, konferans, kongre, panel gibi çeşitli faaliyetlerine başarıyla ev sahipliği yaparak ilimizde önemli bir boşluğu doldurmuştur. Emekli hekim ve sağlık çalışanlarımız için ise sosyal bir yaşam alanı olmuştur. Tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi ülkemizde de büyük acılara neden olan pandemi sürecinde atıl kalması bizleri derinden üzmüştür. Bu dönemde sağlık çalışanlarından nöbet tutanlar veya filyasyonda olanların kalabilmeleri için çok uygun bir tesisti. Ayrıca izolasyondaki sağlık çalışanları için de çok ideal bir yer olarak kullanılabilirdi.”

 

HEKİMEVİNİ KURTARIN

“Adana Hekimevi Eylül 2015 yılından bu güne kadar hizmet vermemiş adeta çürümeye terk edilmiştir. Buradan mülki amirimiz olan Sayın Valimizi ve İl Sağlık Müdürümüzü Hekimevi konusunda göreve çağırıyorum. Onlardan tüm hekim ve sağlık çalışanları adına Hekimevini kurtararak, yaşatmaları için çaba harcamalarını rica ediyorum.” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Uzm., Dr., Menteş,, “Hekimevi, ölüme, terkedilmemeli”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı