301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
12 Temmuz 2023 - Çarşamba 23:50 Bu haber 289 kez okundu
 
VALİ ELBAN 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ
VALİ ELBAN 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ
ADANA Haberi


Vali Dr. Süleyman Elban, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz şehitlerimiz Uzman Çavuş Halit Yaşar Mine, ikiz Polis Memurları Ahmet ve Mehmet Oruç ile Polis Memuru Yunus Uğur’un ailelerini ikametlerinde ziyaret etti.

Ziyarette şehitlerimizin aileleri ile yakından ilgilenerek onlarla sohbet eden Vali Elban; “15 Temmuz’da milletimiz demokrasiye, milli iradeye, hukukun üstünlüğüne, istiklal ve istikbaline bağlılığını tüm dünyaya canı pahasına göstermiştir. O gün aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin yiğitlikleri, gözlerini budaktan esirgememeleri sayesinde hain darbe girişimi başarıya ulaşamadı.15 Temmuz’da kahramanlarımız tıpkı Çanakkale'de olduğu gibi istiklalimizi, istikbalimizi, vatanımızı ve bayrağımızı müdafaa etmiştir. O kahramanlarımızdan 251 vatandaşımızı şehit verdik. 3 bine yakın vatandaşımız gazi oldu. Ülkemizin bütünlüğü, milletimizin birlik ve huzuru için canlarından geçen tüm şehitlerimize bu vesileyle Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Şehitlerimizin hatırasını ve 15 Temmuz ruhunu yaşatmanın her birimiz için önemli bir vazife olduğunu söyleyen Vali Elban, şehit yakınlarına destek olmanın ve hüzünlerini paylaşmanın şehitlerimizin hatıralarına hürmetimizin bir geleneği olduğunu belirtti.

Seyhan Kaymakamı Mustafa Yavuz, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt’un da katıldığı ziyaretler, şehitlerimizin ruhlarına dualar okunmasıyla son buldu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: VALİ, ELBAN, 15, TEMMUZ, ŞEHİTLERİMİZİN, AİLELERİNİ, ZİYARET, ETTİ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı