301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
05 Haziran 2023 - Pazartesi 20:54 Bu haber 482 kez okundu
 
VALİ ELBAN’A 5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ ZİYARETİ
VALİ ELBAN’A 5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ ZİYARETİ
ADANA Haberi


5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Halit Ergin ve beraberindeki heyet, Vali Dr. Süleyman Elban’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Temiz Deniz, Temiz Dünya” temalı ziyarette Vali Elban, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Halit Ergin’den bu yılın kutlama programı hakkında bilgi aldı.

Ziyarette konuşan Vali Elban, çevre konusunda farkındalığın arttırılması gerektiğine dikkat çekti.

Yarınlara bırakılacak en değerli mirasın yaşanabilir, temiz bir dünya olduğunu belirten Vali Elban, “Geleceği korumak çevreyi korumakla başlar. Bizler çocuklarımıza sağlıklı bir tabiat bırakmakla sorumluyuz. Bu sorumluluğumuz doğrultusunda çevre kirliğinin önlenmesi, denizlerin korunması için kalıcı adımlar atılması büyük önem arz etmektedir.” dedi.

Çevre konusunda toplumun tüm kesiminin hatta tüm insanlığın aynı hassas tutum içerisinde olması gerektiğini söyleyen Vali Elban, “Birleşmiş Milletlerce ilan edilen 5 Haziran Dünya Çevre Günü, tüm dünya insanlarında çevre bilincinin geliştirilmesini, bu konuda farkındalık oluşturulmasını sağlayan anlamlı bir gündür. Bu vesileyle 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü kutluyor; daha sağlıklı daha yeşil bir dünya temenni ediyorum.” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: VALİ, ELBAN’A, 5, HAZİRAN, DÜNYA, ÇEVRE, GÜNÜ, ZİYARETİ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı