301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
15 Mayıs 2021 - Cumartesi 18:48 Bu haber 525 kez okundu
 
VALİ ELBAN BAYRAM ZİYARETLERİNE DEVAM ETTİ
VALİ ELBAN BAYRAM ZİYARETLERİNE DEVAM ETTİ
ADANA Haberi


Ramazan Bayramı vesilesiyle çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Vali Süleyman Elban, bayramın ikinci gününde de ziyaretlerini sürdürdü.

Bayramlaşma programı kapsamında Özel Harekat Şube Müdürlüğüne giden Vali Süleyman Elban, burada görevli özel harekat polislerinin bayramlarını kutladı. Ülkemizin huzurunun korunmasında önemli çalışmalara imza atan polislerimizin disiplini, kabiliyeti, cesareti, enerjisi ile her zaman takdiri hak ettiğini ifade eden Vali Elban, “Birlik ve bütünlüğümüzün korunmasında, kamu düzeninin sağlanmasında canla başla çalışan tüm güvenlik güçlerimize başarılar diliyor, her bir kahramanımızın Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum.” dedi.

Özel Harekat Şube Müdürlüğündeki ziyaretini sonlandıran Vali Elban, Sevgi Evleri’ndeki çocukları da unutmadı.

Devletimizin himayesinde büyüyen minikleri ziyaret ederek onların bayram sevincine ortak olan Vali Elban, çocuklarla yakından ilgilenerek onlara çeşitli hediyeler verdi.

Vali Elban burada yaptığı açıklamada, korunmaya muhtaç çocuklara kol kanat germenin sosyal devlet anlayışının yanında insani bir sorumluluk olduğunu ifade ederek “Çocuklarımızı geleceğe en güzel şekilde hazırlamak, onların mutlu olmasını sağlamak için bizler var gücümüzle çalışıyoruz. Çünkü biliyoruz ki çocuklarına sahip çıkamayan bir milletin geleceği aydınlık olamaz. Devletimiz kimsesiz çocuklarımızın, yardıma muhtaç gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesi için gerekli her türlü tedbiri alıyor.” dedi.

Hiçbir çocuğun ihmal edilmeye gelmeyeceğini belirten Vali Elban, geleceğimizim umut çiçeklerine gözümüz gibi bakacağız. Onlar da ileride büyüyüp koca bir çınar olarak emanetlerine sahip çıkacaklar.” şeklinde konuştu.

Hayli renkli görüntülere sahne olan programda devletimizin şefkatli kollarında büyüyen bir çocuğumuz Vali Elban’a kendi yaptığı tabloyu hediye etti.

Sevgi Evleri’ndeki bayramlaşma programının ardından Vali Elban, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Alper Yaman’ın Pınar Mahallesi’nde ikamet eden eşi Sevilay Yaman’a bayram ziyaretinde bulundu. 

Şehit ailesinin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak hal ve hatırlarını soran Vali Elban, şehidin çocuklarıyla da yakından ilgilendi. 

Ülkemizin bağımsızlığı, milletimizin huzur ve güvenliği için canlarını feda eden şehitlerimizin hakkını ödemenin asla mümkün olmadığını dile getiren Vali Elban,  “Bizlerin yapması gereken çok büyük fedakârlıklarla bizlere emanet edilen vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıkmaktır.  Öte yandan şehitlerimizin emaneti olan şehit yakınlarımıza devlet ve millet olarak sonsuz ihtimam göstermek boynumuzun borcu. Onlar her daim başımızın tacı olacak.” dedi.

Mübarek Ramazan Bayramı vesilesiyle tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle andıklarını söyleyen Vali Elban, şehitlerimizin emanetlerine sağlık ve huzur dolu bir ömür temenni ettiğini sözlerine ekledi.

Vali Elban, şehit ailesinin yanından ayrıldıktan sonra Çimento Fabrikası yol kontrol noktasında görev yapan polislerle bayramlaştı. Yapılan kontrol ve denetim faaliyetleri hakkında bilgiler alan Vali Elban, her zaman olduğu gibi bu bayram gününde de ilimizin güvenliğini sağlamak için görevi başında bulunan polislere kolaylıklar dilediğini belirtti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: VALİ, ELBAN, BAYRAM, ZİYARETLERİNE, DEVAM, ETTİ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı