301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
25 Temmuz 2022 - Pazartesi 21:18 Bu haber 473 kez okundu
 
Vali Elban: "Daima yeniliklere açık olmalıyız"
Vali Elban: "Daima yeniliklere açık olmalıyız"
ADANA Haberi


Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, Adana’nın tarımsal faaliyetlerinin sürdürülebilirliği için daima yeniliklere açık olmak gerektiğini belirtti.

Vali Elban, İl Tarım ve Orman Müdürlüğünü ziyaret etti. İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Ali Tekin ile kurum personeli tarafından karşılanan Vali Elban, buradaki toplantıda Adana genelinde yürütülen tarımsal faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Aldığı bilgiler doğrultusunda bir değerlendirmede bulunan Vali Elban, Adana’nın sahip olduğu verimli toprakları ve tarıma elverişli iklimiyle adeta bir tarım cenneti olduğunu belirterek, “İlimizin zaten var olan tarımsal potansiyelini bulunduğu konumdan daha yukarıya çıkartmak için yapılacak çalışmalara her zaman destek olacağız. Bu topraklarda gerçekleştirilen tarımsal üretimle ülkemizin ekonomisine çok büyük katkı sağlayan ilimizin tarımsal kapasitesini her geçen gün daha da arttırmak ve tarımsal çeşitliliği sağlamak amacıyla gerçekleştirilecek faaliyetlere ve projelere daima katkı sunacağız. Kentimizin tarımsal faaliyetlerinin sürdürülebilirliği için daima yeniliklere açık olmak gerekiyor” dedi.

Toplantı, değerlendirmelerde bulunulmasının ardından sona erdi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Vali, Elban:, "Daima, yeniliklere, açık, olmalıyız",
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı