301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
16 Haziran 2023 - Cuma 23:16 Bu haber 318 kez okundu
 
VALİ ELBAN’DAN KONTEYNER ROBOTİK VE KODLAMA SINIFINA ZİYARET
VALİ ELBAN’DAN KONTEYNER ROBOTİK VE KODLAMA SINIFINA ZİYARET
ADANA Haberi


Vali Dr. Süleyman Elban, KOD 01 - Adana Robotik ve Kodlama Kapasite Geliştirme Projesi kapsamında hizmete açılan konteyner robotik ve kodlama sınıfını ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarete Vali Elban’ın yanı sıra Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Cevdet Vural, Vali Yardımcıları Muzaffer Şahiner ile Adem Arslan, Sarıçam Kaymakamı Müfit Gültekin ile İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak katıldı.

Sarıçam ilçesinde bulunan Sevim Tekin Anadolu Lisesinin bahçesinde açılan konteyner sınıfı ziyaret ederek sınıfın genel özellikleri ve burada yapılan çalışmalar hakkında okul idarecileri ve öğretmenlerden bilgi alan Vali Elban; gelecek nesillerimizin çağa ayak uydurması, dünyanın gerisinde kalmamaları adına robotik ve kodlama çalışmalarının çok önemli olduğunu kaydetti. Bu amaçla Adana genelinde gerçekleştirdikleri “KOD 01 - Adana Robotik ve Kodlama Kapasite Geliştirme Projesi” kapsamında kentin farklı ilçelerinde birçok robotik ve kodlama faaliyetleri gerçekleştirildiğini belirten Vali Elban, amaçlarının genç nesillere daha yaşanabilir ve gelişmiş bir ülke bırakmak olduğunu belirtip, faaliyetlerde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ziyaret yapılan değerlendirmelerin ardından son buldu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: VALİ, ELBAN’DAN, KONTEYNER, ROBOTİK, VE, KODLAMA, SINIFINA, ZİYARET,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı