301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
30 Eylül 2022 - Cuma 21:48 Bu haber 474 kez okundu
 
VALİ ELBAN’DAN ROBOTİK KODLAMA ATÖLYESİ ZİYARETİ
VALİ ELBAN’DAN ROBOTİK KODLAMA ATÖLYESİ ZİYARETİ
ADANA Haberi


Vali Dr. Süleyman Elban, Pozantı ilçesine gerçekleştirdiği ziyareti Pozantı İmam Hatip Ortaokulu Robotik Kodlama Atölyesi ziyaretiyle sürdürdü.

Pozantı Kaymakam Vekili Fatih Karamahmut ile İl Mili Eğitim Müdürü Yaşar Koçak’ın da hazır bulunduğu ziyarette atölyeyi gezerek incelemelerde bulunan ve burada gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili bilgi alan Vali Elban, içinde bulunduğumuz çağın hızla ilerlediğini, dünya üzerinde teknoloji başta olmak üzere her şeyin hızla geliştiğini ve değiştiğini kaydetti. Yeni nesillerimizin eğitiminin kalitesinin günümüzde çok daha anlam kazandığını belirten Vali Elban, yeni kuşağın dijital çağın gerekleri doğrultusunda yetiştirilmesi gerektiğini bunu sağlamak amacıyla il genelinde birçok çalışma gerçekleştirdiklerini ve çok önemli bir ilerleme kaydedildiğini belirtti.

4 bilgisayar, 5 Ardunio set, 3 mBos robot, 1 drawing robot, 1 twin set ve akıllı tahtanın bulunduğu ve bugüne kadar açılan kurslarda 80 öğrencinin eğitim aldığı atölyede öğrencilerden yaptıkları projeler hakkında bilgi alan Vali Elban, ürünleri inceleyerek öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: VALİ, ELBAN’DAN, ROBOTİK, KODLAMA, ATÖLYESİ, ZİYARETİ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı