301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
05 Eylül 2021 - Pazar 17:21 Bu haber 385 kez okundu
 
Vali Elban: "Her zamankinden daha çok dikkat etmek zorundayız"
Vali Elban: "Her zamankinden daha çok dikkat etmek zorundayız"
ADANA Haberi


Adana Valisi Süleyman Elban, "Eğitime dair hedeflerimizi gerçekleştirmek, çocuklarımızı ihtiyaç duydukları eğitimle donatmak istiyorsak şimdi her zamankinden daha çok dikkat etmek zorundayız" dedi.

 

Vali Elban, İlköğretim Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajından, çocukların yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamasının mutluluk ve heyecanını hep birlikte yaşadıklarını ifade ederek, şöyle devam etti:

"Her alanda büyük rekabetlerin yaşandığı günümüz dünyasında eğitime yatırım yapan, bilimsel gelişmeyi sürekli kılan, nitelikli insan gücüne sahip ülkelerin; yenilikleri ve teknolojik değişimleri uzaktan izleyen değil yönlendiren bir konuma yükselecekleri muhakkaktır. Bunun içindir ki güzel ülkemizin istikbalini emanet edeceğimiz çocuklarımızı çağın gereklerine uygun bir şekilde yetiştirmek ve bilginin her an yenilendiği, teknolojinin baş döndürücü hızla ilerlediği çağımızda ülkemizin kalkınmasına omuz verebilmek öncelikli hedeflerimizdir."

 

Vali Elban mesajında daha sonra şunlara yer verdi:

"Bizler bu hedefler doğrultusunda eğitimde kalitenin yükseltilmesi için eğitim sistemimizi; globalleşen dünya koşulları ve toplumun beklentileri doğrultusunda değişime ve gelişime açık hale getirmek için çalışıyoruz. Ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde bizleri bir adım daha öne taşıyacak eğitim yatırımlarıyla geleceğimize güç katıyoruz. Okul öncesinden itibaren her kademedeki okullarımızın gerek fiziki şartlarını gerekse eğitim kalitesini daha da yükseltmek için çaba harcarken yaptığımız bu çalışmalar, çocuklarımızın büyük başarılara imza atmasına vesile olacaktır. 2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) Türkiye birincilerinin Adana’mızdan çıkması ve çocuklarımızın bu başarılarının ilimizi YKS başarı sıralamasında ülkemiz genelinde birinciliğe yükseltmesi bunun en güzel örneği. Bilindiği üzere pandemi nedeniyle geçen bir buçuk yıl içinde çeşitli kısıtlamalar ve günlük hayatımızda alışkanlıklarımızın değişmesi durumları ile karşı karşıya kaldık. Eğitime dair hedeflerimizi gerçekleştirmek, çocuklarımızı ihtiyaç duydukları eğitimle donatmak istiyorsak şimdi her zamankinden daha çok dikkat etmek zorundayız. Bu amaçla okullarımızda her türlü tedbiri düşünerek önlemlerimizi aldık lakin hepimize bu hususta çok önemli sorumluluklar düşüyor. Çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için aşı başta olmak üzere her türlü salgın tedbirlerine riayet edilmesini hemşehrilerimizden özellikle istirham ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle 2021-2022 eğitim-öğretim yılının, öğrencilerimize ve tüm eğitim camiamıza başarılar getirmesini diliyorum."

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Vali, Elban:, "Her, zamankinden, daha, çok, dikkat, etmek, zorundayız",
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı